HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (316/593) > >>

Galamb:

--- Idézetet írta: Farek ---Ejnye-ejnye. Ezek szerint nem olvastad a Galaktikus Vihar Hadműveletet?   Sipirc olvasni és véleményezni!
--- Idézet vége ---
Na most lebuktam!   Eddig is már szemeztem vele, csak kicsit nagy falatnak tűnik, de lassan nekiugrok.

Farek:

--- Idézetet írta: galamb ---...Nem nagyon ismertem még Ronan-t...
--- Idézet vége ---
Ejnye-ejnye. Ezek szerint nem olvastad a Galaktikus Vihar Hadműveletet?   Sipirc olvasni és véleményezni!

Egyébként meg csatlakozom, valóban jól indul ez a történet. Azért dobtam egy hátast, amikor megláttam a csajokat együtt, pláne a végén Gamorát...

Galamb:
Végre sikerült ewlolvasnom ezt a történetet is. Nem nagyon ismertem még Rona-t de elég kemény figurának tűnik. A történet is érdekes, a rajzok is egész jók, köszi!  

keildavid:

--- Idézetet írta: dr samson ---Igen... már ha arra gondolsz, hogy több bolygóra terjed-e ki a fennhatóságuk.
--- Idézet vége ---
Igen, pontosan arra gondoltam.

dr samson:
A sztori csak jobb lesz, higgyétek el. Ez tipikusan az a sztori volt, amit fordítás közben szerettem meg, de nagyon.  A következő számban pl előkerül egy régi F4-es ismerős is...  

--- Idézet ---Akkor ezek szerint a kreeknek is több bolygón van birodalmuk, mint ahogy a skrulloknak is?
--- Idézet vége ---
Igen... már ha arra gondolsz, hogy több bolygóra terjed-e ki a fennhatóságuk. Meg hát a GVH is jó régen volt már...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése