HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (314/593) > >>

Amondin:
Köszönöm Dr Samsonnak Wearwolfffnak és Sepinek az újabb Ronant.
Jól folytatódik most hogy Devos is becsatlakozott a történtebe csak azt nem értem hogy ha az F4 egy lézerráccsal csak megsebezni tudták Devos páncélját akkor Gamora hogyan tudja egy sima karddal átszúrni? Annyi kérdésem lenne hogy az a Talos kicsoda ő is valamilyen Super-Skrull vagy csak egy sima Skrull? Vele még sehol nem találkoztam.

keildavid:
Jó ez a Megsemmisülés Ronan 02. rész. Ronan, a vádló továbbra is jól harcol. Felbukkant Devos, a Pusztító és Gamora. Hát akkor visszatértek a régi ismerősök. Devos a Fantasztikus Négyes ellensége és Gamora, akit Adam Warlock mellett láttam egy csapatban, pl. a Végtelen Háború történetben.
A füzet eredeti borítója 4 of 4. De ez a 2. része. Bár nem tudom, hogy számít ez hibának. De ezt vettem észre.
Köszönöm Dr Samson és Wearwolfff a Megsemmisülés Ronan 02. részt.
További sok sikert a folytatáshoz.

dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1953&catid=6&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Megsemmisülés - Ronan tpb[/a]

talgaby:
A HálóZsák legfőbb (és legvénebb) sithjének közleményét hallották. Most visszatérünk műsorunkhoz.

Zerit:

--- Idézetet írta: galamb ---Már késő Doktorom! "Átcsábított a sötét oldal!"
--- Idézet vége ---
inkabb a gyereksarok. sotet oldal? na persze

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése