HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
SithLord:
Üdv! Köszi a Ronan befejező részét Samson doki,Wearwolfff!
Tetszett ez a rész is.Hehe, Glorian kicsit zizis lett!És most jön a fővonal..nagyon várom!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
tomeee89:
Sziasztok Lehet rossz helyre írok de még csak most regeltem ide:D Azt szeretném megkérdezni hogy nem tudjátok hogy lehet-e Egerbe valahol képregényeket beszerezni? Vagy esetleg neten keresztül honnan lehet rendelni! Előre is köszi a válaszokat!
Asys:
Samsonnak, Wearwolfff-nak és Sepi-nek köszönöm a Megsemmisülés:Ronan utolsó, negyedik részét!
Rendkívül izgalmas és akciódús volt ez a mini (is)!
Gamora és Ronan ,,szövetsége'' szerintem nem volt akkora meglepetés...
Amondin:
Köszönöm Dr Samsonnak Wearwolfffnak és Sepinek a Ronan befejező részét.
Volt itt akció bőven azt meg kell hagyni. Ronan és Gamora együtt harcolnak? Hát ez egy nem várt fordulat volt a részemről de minél kevésbé várod annál jobb a meglepetés. Ezután pedig akkor jön a megsemmisülés fővonal ahol minden folytatódik remélem a hírnökök is ott lesznek majd. Várom a folytatást.
(És Wearwolfff nem csak neked van ez a problémád én is már háromszor írtam Ronon-t de aztán javítottam. Én is nagy rajongója vagyok a Csillagkapunak annyira hogy nyár óta gyakorlatilag minden este egy-két részt nézem ezután már néha nekem is előjönnek az ilyen elírások.)
talgaby:
Túl sok CSK Atlantiszt néztél.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése