HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
keildavid:
A Megsemmisülés 1. részben látom elkezdődött a harc minden fronton. Az összes kozmikus lények, akiket eddig láthattuk az előző minikben, most felbukkannak ebben a minibe is. Ebbe tényleg lesz izgalom, és nem kell unatkozni.
Ha azt kérdeznétek, hogy hogy most tudtam netezni. Úgy hogy, a szüleimmel Budapesten vagyunk és a bátyámat látogatjuk és neki is van internet. Így gondoltam elolvasom, mert most volt rá időm. Részemről ennyi volt mára a véleményem. Mert én most a 18. képregény börzére megyek.
Ezer köszönet Talgaby és Sepi a Megsemmisülés főmini 1. részért! További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
Sepi:
Frissültünk!
Megsemmisülés #01
Kinglade:
Megvártam amíg fent lesz egyben a Ronan és most elolvastam. Hatalmas köszönet érte a honosítóknak, profi munka lett. A rajzokkal volt néha probléma, de a történet kifejezetten jó volt. Kíváncsian várom a fő minit. Annál már nem fogom megvárni, hogy egyben fent legyen az egész.
dr samson:
Jöszi szépen mindenkinek, aki írt! Ürölök, hogy nektek is tetszett a mini, és szerintem a vége nagyon jó lett. Én anno fordítás közben nagyon élveztem.
talgaby:
--- Idézetet írta: tomeee89 ---Azt szeretném megkérdezni hogy nem tudjátok hogy lehet-e Egerbe valahol képregényeket beszerezni? Vagy esetleg neten keresztül honnan lehet rendelni! Előre is köszi a válaszokat!
--- Idézet vége ---
Ha van Alexandra, akkor ott.
Rendelni az alexandráról, bookline-ról, vagy pár kiadó honlapjáról lehet (Képes Kiadó, Kingpin, FuMaX).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése