HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
dr samson:
--- Idézet ---na oké, de valljuk be nem elég hogy ocsmányul volt megrajzolva, a történet sem ért egy kalap bódiszilvát se.
--- Idézet vége ---
Na ez azért finoman szólva sem igaz. Az oké, hogy a rajzai nem legjobbak, de láttam én már ennél sokkal "ocsmányabb" rajzokat is. A történet viszont zseniális! Simon Furman zseniálisan viszi végig a dolgot! Azt megértem, hogy esetleg valakinek nem tetszik annyira, ne de hogy hányingerkeltő? Na ez túlzás... nem is kicsit...
--- Idézet ---volt egy gyenge történetük, és kiadták a Megsemmisülés-sagában mert máshol nem tudták volna eladni
--- Idézet vége ---
Na meg ez sem a Ronanra igaz, hanem sokkal inkább a Super-Skrull minire...
Arky:
--- Idézetet írta: dr samson ---Na ez fájt... nagyon...
--- Idézet vége ---
na oké, de valljuk be nem elég hogy ocsmányul volt megrajzolva, a történet sem ért egy kalap bódiszilvát se. Valamiért bele akarták tenni Ronan-t(majd kiderül a végén hogy mekkora szerepe lesz), volt egy gyenge történetük, és kiadták a Megsemmisülés-sagában mert máshol nem tudták volna eladni, itt meg gondolom megvolt a hype, volt egy jó Drax-mini és ha egyszerre jelent meg a másik 3 minivel, akkor ezok "húzták" magukkal.
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: dr samson ---Na ez fájt... nagyon...
--- Idézet vége ---
Ennek örülök.
dr samson:
--- Idézet ---mert a hányingerkeltő Ronan-minitől már beteg voltam
--- Idézet vége ---
Na ez fájt... nagyon...
zajrus:
Nekem az tetszett különössen, amikor egy kis bubiba mellékesen megemlítik hogy Novának visszanövesztették a jobb lábát
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése