HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
A többiek majd később jönnek. A második számtól lesz visszatekintő oldal, ott átnézhetőbb lesz az egész ügymenet.
Asys:
Talgaby-nak, BuB-nak és Gorgiasz-nak köszönöm a M.O.D.O.K. 11.-e első részét!
Szerintem hatalmas ez a képregény, nekem nagyon tetszik!
Én egyedül az afroamcsi csajt nem ismerem!
Kaméleon tehetséges alakváltó, Élő Lézer pedig Vasember egyik legnagyobb ellenfele!
A Puma pedig rendkívül merész és harcias, anno még a Túlontúlinak is nekiugrott (volna)...
(Nem gondoltam volna, hogy egyszer pénzügyi gondokkal fog küszködni!)
Armadillo Amerika Kapitány ellenfele (általában), én még őt sem tartom ,,lúzernek''!
(Nem rossz csapat ez, jól össze lettek válogatva!)
Rakéta Robit nem csípem, Folt pedig tényleg dilis...
De ez csak 8 ember, hol a többi?
Várós a következő rész!
talgaby:
Igen, egyértelműen az Ocean's Elevenre hajaz, csak a címben a sorozatcím (Super-Villain Team-Up) miatt nem tudtam utalni erre, mert azt nem akarta angolul hagyni, a vegyes címektől meg irtózom.
Dris:
NNNnna ez egy nagyon pöpec mini! Még az Eduárdban találtam rá. MODOK fan vagyok, van figurám is. De a többi szereplő is telitalálat. Puma, Spot, Robi... Ááá, király, hogy [span style=\'color:#000000;background:#000000\']mennyire sikerült eltalálniuk a sztorival az Ocean filmek 'mindenki átver mindenkit' fílingjét[/span].
*Köszi Talgaby, Gorgiasz, BuB.
keildavid:
A Szuperbűnözők csapata: M.O.D.O.K. 11.-e 01. nagyon érdekes képregény. Valóban igaz, hogy ez tényleg nem tartalmaz semmilyen spoilert a Polgárháború és a Hulk Háborúja szempontból.
Szóval ebben a részben is kiderült, hogy M.O.D.O.K. hogyan lett olyan, amilyennek ismerjük. Mert az elején láttam, hogy volt ott egy férfi és az belőle lett M.O.D.O.K.
A bűnözőkről pedig igaz, sokan nem ismerősek lehetnek. De viszont van három olyan karakter, amelyeket felismertem. Puma és Rakéta Robi(a Csodálatos Pókember 1. sorozatban szerepeltek először) valamint Folt=Spot(őt eddig a Pókember rajzfilmben láttam először, de a képregényben is szerepelt. Pl. a Rozsomák 7. számban. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Akkoriban úgy tűnt, hogy ő meghalt. De ez is biztos az írók műve volt. [/span] És a mostani Csodálatos Pókember 2. sorozat 74. számban szerepelt.
A többi karakterek még csak most láttam először. Így azokról nem tudok mit mondani.
Ezer köszönet talgaby, gorgiasz és BuB a Szuperbűnözők csapata: M.O.D.O.K. 11.-e 01. számért! Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése