HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (291/593) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: keildavid ---Ha jól olvastam a  főoldalon a Föld védelmezői azaz a szuperhősök párhuzamosan a Polgárháború(Civil War) is akkor zajlott le. Vagyis a Megsemmisülés miniben nincs semmilyen spoiler a történetben. Ha jól tudom a Hulk világa is párhuzamosan körülbelül akkor zajlott le. De ott se volt semmilyen spoiler.
--- Idézet vége ---
Igen, jól tudod. Ez a három történet egy időben zajlott, csak mindhárom a galaxis más pontjain. Ezért nem spoileresek egymásra nézve.

keildavid:
Nem semmi ez a Megsemmisülés 4. rész. Minden fronton ismét zajlottak az események(na jó pontosan a galaxisban, nem a Földön).
Drax pedig nagyon brutális és erős volt. Thanosnak meg úgy néz ki, valami rossz történt vele. Majd meglátjuk.
Ha jól olvastam a  főoldalon a Föld védelmezői azaz a szuperhősök párhuzamosan a Polgárháború(Civil War) is akkor zajlott le. Vagyis a Megsemmisülés miniben nincs semmilyen spoiler a történetben. Ha jól tudom a Hulk világa is párhuzamosan körülbelül akkor zajlott le. De ott se volt semmilyen spoiler.
Ezer köszönet talgaby, Gorgiasz és Sepi a Megsemmisülés 4. részért! További sok sikert a folytatáshoz!

Sepi:
Frissültünk!
Megsemmisülés #04

inferno:
Hálás köszönet a Megsemmisülés minik honosításáért! Őszintén szólva az utóbbi 1-2 évben kicsit beleuntam a Marvel képregényekbe, és a fórumozást sem erőltettem, de ezt most muszáj beírnom: ez cucc nagyon ott van! Eleve kedvelem ha nem csak simán "szuperhősös" hanem kicsit sci-fi-sebb a történet, hát ebben aztán ez bőven megvan.  Kifejezetten tetszik ez a formátum is, hogy az egyes főszereplők külön miniket kaptak, és ezekből áll össze a teljes történet. Köszi még egyszer!

Sepi:

--- Idézetet írta: SithLord ---Kiváncsi vagyok,hogy a földi hősök beleavatkoznak e?Elvileg érzékelniük kellett,hogy egy flotta felbukkant a föld körül,nem?
--- Idézet vége ---
Nem fognak beavatkozni, éppen mással vannak elfoglalva.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése