HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (290/593) > >>

Amondin:

--- Idézetet írta: grey gargoyle ---
--- Idézetet írta: Amondin ---Annihilusnak pedig elment az esze. Nem gondolhatja hogy képes kiírtani az egész univerzumot legyen bármekkora serege az lehetetlen.
--- Idézet vége ---

Pedig ha elpusztítaná galactust a terve szerint, akkor valószínűleg ennek az univerzumnak kapásból lőttek volna.

--- Idézet vége ---
És az univerzummal együtt Annihilusnak is, ha csak nincsen valami személyi pajzsa vagy valami hasonlója ami megvédné őt, de valóban így elpusztítaná egy részét vagy talán az egészet is de még ígyis lehetetlennek tartom.

grey gargoyle:

--- Idézetet írta: Amondin ---Annihilusnak pedig elment az esze. Nem gondolhatja hogy képes kiírtani az egész univerzumot legyen bármekkora serege az lehetetlen.
--- Idézet vége ---

Pedig ha elpusztítaná galactust a terve szerint, akkor valószínűleg ennek az univerzumnak kapásból lőttek volna.

Köszönet ezért a részért is a honosító gárdának.

Galamb:

--- Idézetet írta: Asys ---Thanos most tényleg furcsa volt; mit gondolt, mit akar majd Annihilus, világbékét???
--- Idézet vége ---
Nem, de arra nem gondolt, hogy Annihilus el akar pusztítani mindent, és szó szerint a semmin akar uralkodni.

Köszi az újabb részt, Drax anya aztán elborult, nem viselkedett valami IQ bajnokként. A honosítás király lett! Köszi!

Amondin:
Köszönöm Talgabynak Gorgiasznak és Sepinek a Megsemmisülés 4. részét.
Ebben a részben sem csalódtam itt is volt harc izgalom és még jó pár dolog.
Drax-t aztán nem könnyű megállítani tudtam hogy nehéz vele elbánni de az hogy átverekedte magát a hullámon az nem semmi. Szegény Thanos pedig már belátta hogy Annihilus mellett nem maradhat persze gondolom jobban lesz bár már fogalmam sincs ezt hogyan éli túl. Annihilusnak pedig elment az esze. Nem gondolhatja hogy képes kiírtani az egész univerzumot legyen bármekkora serege az lehetetlen. Gondoltam hogy uralkodni akar de azt nem hogy úgy hogy mindenkit megöl. Kíváncsi leszek hogy Nováék mit találtak ki és persze a Ronan Szuper-Skrull párosra is.

Asys:
Talgaby-nak, Gorgiasz-nak és Sepi-nek köszönöm a Megsemmisülés ,,negyedik'' részét!      
Rossz történt Thanos-szal? Szerintem a titáninak annyi...  
Drax brutális volt; csak ment előre, mint egy gép!  
Thanos most tényleg furcsa volt; mit gondolt, mit akar majd Annihilus, világbékét???  
A kree-skrull párost kicsit hiányoltam a story-ból...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése