HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Farek:
Basszus, ez nagyon rendben lévő rész volt! A "mellékszálak" - Galactus, Blastaar - is nagyon tetszett, de a fővonal is nagyszerű volt. Szegény Ronan, sok mindent lehet rá mondani, de amennyire én ismerem, valóban nem akart soha uralkodni. Erre most nyakába szakadt egy egész birodalom És az a kép, ahogy leüti Ordast, az gyönyörű volt.
Galamb:
Hm, pedig én is azt hittem, hogy neki annyi! Köszi az újabb részt, nagyon jó volt, pörgős, akciódús, remek dialógusokkal, ráadásul végre tényleg a jófiuknak is jutott valami öröm. Csak azt nem vágom, hogy Utazó tulajdonképpen hogyan szabadította ki Galactust? Úgy tűnt, Thanos eléggé profin készítette el a Világfaló "bilincsét"! Erre Az Utazó sity-suty kiszabadította őt. A második oldal 1 panelján van egy elírás, Blastaar azt mondja: "ne igaz?" Ezt leszámítva a honosítás is kiváló lett!
Asys:
Talgaby-nak, Gorgiasz-nak, Sepi-nek és BuB-nak köszönöm a Megsemmisülés ötödik részét!
A dasztba, hogy ez mekkora rész volt (már megint)!!!
Ronan nem sokat szöszmötölt, ő tényleg a tettek kree-je!
Poén volt, ahogy a Szuperskrull osztotta őt és a kree-ket (kit verbálisan, kit fizikálisan)!
Blastaar megjelenésének külön örültem, Drax pedig továbbra is brutális!
talgaby:
Ordas túlélte, fogjuk még látni eleget.
És igen, rosszul emlékeztem az időzítésre és hamarabb lett nyilvános, mint hogy elkészült volna az elválasztóoldal. Bocs, ez most egy ilyen hétvége, a Macskanővel is sokkal jobban jártam, hogy péntek éjjel csináltam meg inkább.
Amondin:
Köszönöm Talgabynak Gorgiasznak BuBnak és Sepinek a megsemmisülés 5. részét.
Tényleg nagyrészt Ronanról szólt a történet de meg kell hagyni alaposan helytállt Szuper-Skrullal és Praxagorával az oldalán. Főleg a [span style=\'color:#000000;background:#000000\']harca Ordassal volt az amikor tényleg beleadott mindent még a kalapácsa is eltört ordas fején, és ha jól láttam akkor ordas meg is halt. De amire a legkevésbé számítottam volna az a Legfőbb Inteligencia megjelenése volt. Sosem hittem volna hogy a sajátjai viszik őt majd sírba.[/span] Érdekes lesz hogy Ronan hogyan fogja vezetni a kree-ket. Már nagyon várom a befejező részt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése