HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Asys:
Nagyon szépen köszönöm a honosítóknak a Megsemmisülés hatodik részét!
Galactus gyakorlatilag megfordította a meccset, Nova pedig (egy ,,kis'' segítséggel) feltette az I-re a pontot!
Látványban tényleg nem volt hiány; a győztes Nova, a kree-ket vezető Ronan, Galactus hulláma mind-mind hatalmas vizuális élmény volt! (A rengeteg robbanásról nem is beszélve!)
Bár, az utolsó oldal tényleg egy kicsit kiábrándító volt...
(Csodálom, hogy Ordast életben hagyták!)
Galambnak igaza van, a Marvel nagyon szépen összehozta ezeket a nagyhatalmú, kozmikus lényeket!
A Star Wars ehhez képest egy szelíd teadélután!
Amondin:
Köszönöm Talgabynak és Sepinek a Megsemmisülés befejező részét.
Itt aztán tényleg volt minden azok közük amiket a főoldalon írtatok, és a rajzok is nagyszerűek voltak engem leginkább az a kép fogot meg ahol Nova kitépi Annihilus nyelvét remélem ezúttal végleg meghalt.
Nova pedig igazi harcos mikor először láttam őt képregényben nagyon utáltam de itt viszont mintha egy másik Nova lett volna akit nagyon megkedveltem és akkor ezek szerint majd jön a Nova vol4 is valamikor kíváncsi leszek hogy mi lesz vele a továbbiakban. Az utolsó oldal pedig ha az aminek gondolom akkor az egy nagyon jó ötlet hogy így maradjon fenn Annihilus.
Galamb:
Kösz szépen!!! Azt hiszem ez az egész Megsemmisülés méltó volt a HZS többi nagy dobásához. Bár a rajzok néhány mininél nm nyerték el a tetszésemet, a magyar változat mind végig nagyon jó volt. A főmini volt szwsz a legizgalmasabb, igazi háborús sci-fi hangulat, csak az utolsó oldalt szívesen kihagytam volna!
talgaby:
Frissültünk!
Megsemmisülés 06.
dr samson:
Mi már korábban hazajöttünk talgabyval, de szerintem is jó volt. Egyébként szerintem kifejezetten sokan voltak, nekem egyedül az volt a bajom, hogy eléggé kicsi volt a hely... Az előadásokról túl sok mindent nem tudok mondani, számomra (és gaby számára is) főleg a NewGenesekkel való "szakmai megbeszélésekkel" telt el a fesztivál, és örömmel tapasztaltam, hogy Adrian Darco még mindig meg akar győzni arról, hogy az Identity Crisis a világ legjobb képregénye, és hogy olvassak Walking Dead sorozatot...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése