HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Sepi:
Mindet nem, hiszen sok képregényt más oldalak kaptak meg, ahogy azt keildavid is mondta lejjebb. De a többsége ki fog kerülni hozzánk, csak idő kell a felújított változatok elkészítéséhez. Meg persze van pár dolog, amit nem kaptunk meg a Spidertomról, de sok minden át fog kerülni.
gabo:
A sok az mindet jelenti???
Sepi:
--- Idézetet írta: Amondin ---Ha nem nagy titok akkor megkérdezném még hogy milyen képregények várhatók még a jövőben a Spidertomról?
--- Idézet vége ---
Ez maradjon meglepetés. De a jobbakkal találkozni fogsz, és nem titok, hogy sok Pókember lesz benne.
Asys:
Köszönöm a honosítóknak az Én, Thanos-t!
Fura ízlése van a titáni örökkévalónak...
Néhány helyen (képkockában) tényleg eléggé érdekesen fest Thanos fizimiskája!
Amondin:
Érdekes volt ez a Thanos képregény. ő az egyik kedvenc "gonosz" karakterem de a rajzok néhány helyen tényleg nem a legjobbak. Én is inkább azt tudom mondani hogy ezt mind képzelte mert nem tudom elhinni hogy a Halál úrnő közvetlenül hozzászólt azok után hogy Thanos mindent megtett érte de még csak egy szót sem mondott. Mindenesetre köszönöm ezt a képregényt és akkor ez azt jelenti hogy lesz több volt Spidertomos képregény. Amilyen szerencsém volt mire megtudtam hogy mennyi képregény van ott addigra már nem tudtam őket elolvasni így örülök ha lesznek továbbiak. Ha nem nagy titok akkor megkérdezném még hogy milyen képregények várhatók még a jövőben a Spidertomról?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése