HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
turkia:
Köszi az infókat, Sepi. Lehet, hogy igazad van. Nem emlékszem már. Azt tudom, hogy olvastam egy nagyon jó történetet, amiben Thor püfölte Hulkot a kalapácsával, Vasember is ott volt, meg a négeresített Nick Fury. Mondjuk másfél éve olvashattam.
dr samson:
Hát, például az oldalon fent lévő Peter Davides Hulkoknak kb a fele. Vagy az F4 357-58. Meg talán az Elektrákat is onnan kaptuk szerintem... de pl a ma már nyomtatásban olvasható Preacher és Y képregények egy jelentős része is... szóval sok minden...
Amondin:
--- Idézetet írta: Sepi ---Ez maradjon meglepetés. De a jobbakkal találkozni fogsz, és nem titok, hogy sok Pókember lesz benne.
--- Idézet vége ---
Akkor várom a meglepetéseket ami számomra tényleg az lesz mert szinte semmit nem tudok aarról hogy mi volt régebben a Spidertomon. A pókembernek meg nagyon örülök.
Sepi:
Szerintem te a Quicksilver oldalára gondolsz, ott voltak régen Ultimate képregények (Ultimates, Ulti F4, stb), de ő jól eltünt, aztán tavaly lelőtték a honlapját a szolgáltatónál, amikor megjelent az ultimates magyarul.
turkia:
A fenébe, akkor azokat nem tudom, hol olvastam. Nem találom SEHOL. Biztosan csak álmodtam.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése