HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
keildavid:
Kaméleon igazi neve Dmitri Smerdyakov és ő a néhai Kravennek(Sergei Kravinoff) féltestvére. Legalábbis én úgy tudom. De amikor a "Láng be" szöveget mondta én csodálkoztam rajta, hogy szuperképességet is tudja utánozni. Nem tudtam, hogy ilyenre is képes.
Ahogy látom a szuperhősök nem tudnak az esetről, ami lezajlott.
Ezer köszönet talgaby, Gorgiasz és BuB a M.O.D.O.K. 11-e 02. részért!
gabo:
Most jutottam el addig, hogy elolvastam a Sentry V2-t. A honosítás az szokás szerint fantasztikus volt, de maga a történet nem nyerte el a tetszésem! Egy ilyen isteni hős, mint Sentry, nem illik bele számomra a Marvel szuperhősök közé, úgy ahogy annak idején maga Főnix sem! Ha itt van ő, minek a többi!! Lehet pont ezért van, hogy maga Sentry sem a kedvencem!
A kérdésem az lenne, hogy ő még mindig a Bosszú Angyalai tagja??? El se tudom képzelni mi lehet a feladata köztük!
Amondin:
Köszönöm Talgabynak Gorgiasznak és BuBnak a Modok 11-e 2.részét.
Hát nem tudom M.O.D.O.K hogyan képzeli hogy behatoljon abba a létesítménybe egy ilyen csapattal a terve jó nem de ezzel a csapattal szerintem lesznek még gondjai. Kaméleon pedig egy meglepetés volt számomra.
Először azt hittem Johny volt az de most már biztos vagyok benne hogy nem ő volt csak a "Láng be" mondatról gondoltam, kíváncsi leszek ki is ő valójában jelenleg ötletem sincs ki lehetne.
Galamb:
Kösz szépen az újabb részt srácok! Jó kis csavaros sztori ez, végre valami, ami nem kiszámítható. Kaméleon húzása alaposan megkeverte a történetet. A rajzok is szépek a honosítás is profi!
zozi56:
Javítva. Köszi, hogy szóltatok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése