HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
gabo:
Szokásomhoz híven szeretem egyszerre elolvasni a történeteket, így volt ez most is. A jelenlegi pedig a Megsemmisülés volt (bár itt még hiányzik a lezáró mini) Nagyon tetszett, remek kis történet volt, a honosítás tökéletes mint mindig! Köszönöm szépen mindenkinek aki részt vett benne és megismertette velünk a történetet! A felvezető minik váltakozó tetszést arattak a kedvencem a Nova és Szuper-Skrull volt, A rajzok egyedül a Ronan-nál nem tetszettek, de a fő történet rajzai feledtették őket! Nem tudtam eldönteni melyik szereplő brutálisabb a másiknál, mindegyik mindig rátett egy lapáttal! Talán Drax, Ronan, Szuper-Skrull a sorrend!
Lenne pár kérdésem:
- A Túlontúli akit a Kyln fogva tartottak, ugyan az aki a Titkos Háborúban volt?
- Ezüst Utazó még mindig Galactus hírnöke?
- Galactus első hírnökéről a Bukottról tudunk valamit??
- Paibok, hogy került Ordas seregébe?? Mi történt vele miután a Földről elment?
Egyenlőre ennyi kérdés foglalkoztat. Még egyszer köszi mindenkinek a Megsemmisülés teljes történetét!
SithLord:
Üdv! Köszi az új Modok részt,talgaby,gorgiasz,Bub!
Hihetetlen jó ez a képregény,tele váratlan fordulatokkal,amitől csak még élvezetesebb!Egy pillanatra betekintést nyertünk abból is amikor Hulk visszatér a földre...hmm az sem lehet egy mindenapi történet! (én nem ismerem,nem olvastam angolul)Semmi negatívum nem jut eszembe,ez egy jó választás volt a részetekről!!! Várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!
talgaby:
Ha X-Treme X-Men, akkor majd biztos lesz magyar nevük. De eltart még egy darabig, mire oda elérünk az xfanzine-on.
kaine:
--- Idézetet írta: talgaby ---Francokat, ha jól emlékszem, Busiek, a szakma egyik legjobb írója. Nagyon jó történet, sokat ajánlgattam Tominak is.
--- Idézet vége ---
Sajnos a festése nem üti meg a kellő mércét, ha jól emlékszem rá.
gabo:
Ők az X-Treme X-Men-ben vannak, ha minden igaz a 43-as számban, de nem lehetnek valami nagy karakterek mert még nem hallottam róluk! Csak kíváncsi lettem volna van-e magyar megfelelőjük!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése