HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Sepi:
--- Idézetet írta: Amondin ---Bucky [span style=\'color:#000000;background:#000000\']pedig mint Amerika Kapitány? Nem úgy volt hogy feltámasztották valahogy?[/span]
--- Idézet vége ---
A kettő nem zárja ki egymást.
Amondin:
--- Idézetet írta: zozi56 ---Captain Marvel [span style=\'color:#000000;background:#000000\']is visszatért a Titkos Invázió alatt, de róla kiderült, hogy csak egy skrull volt[/span].
--- Idézet vége ---
Hát ez még a jobbik eset amikor csak elhitetik velünk hogy visszatért pedig nem is.
Bucky [span style=\'color:#000000;background:#000000\']pedig mint Amerika Kapitány? Nem úgy volt hogy feltámasztották valahogy?[/span]
zozi56:
Sőt, Bucky [span style=\'color:#000000;background:#000000\']lett Amerika Kapitány[/span]. Captain Marvel [span style=\'color:#000000;background:#000000\']is visszatért a Titkos Invázió alatt, de róla kiderült, hogy csak egy skrull volt[/span].
Amondin:
--- Idézetet írta: Farek ---Mondom számomra az egykori szentháromság (Bucky-Gwen Stacy-Ben bácsi) megcsúfolása volt, hogy visszahozták Buckyt. Nem mintha magával a fickóval bajom lenne, de olyan jól elvolt holtan...
--- Idézet vége ---
Buckyt is feltámasztották? Milyen meglepő De még mindig lehet egy szentháromság ha Captain Marvelt belerakjuk Bucky helyett. Amennyire én tudom őt még mindig nem támasztották fel. És remélem nem is fogják.
turkia:
Igen, igazad lehet, pölö Fáklya biztosan el tudná pusztítani a Földet. Úgy értettem, hogy logikátlan, hogy Terrax (vagy bárki hasonló kaliberű) a valóságban nem bocsátkozna hiábavaló harcba, ha úgy is megölhetné őket, hogy lenullázza a bolygót a világűrből. A földi hősök 99%-a nem élné ezt túl. De akkor nem lenne képregény, tudom.
Egyébként tényleg igazad van, valóban lenézem a "jó" oldalon állók többségét. Kivétel mondjuk általában Pókember, vagy Rozsi. (de azért a Venom-Pók meccseknél mindig Venomnak szurkolok )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése