HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (252/593) > >>

Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Marvel 2007-es karácsonyi különszámát!  
Az első történet tényleg nagyon humoros volt!
Logan a konyhában, mi a csuda?  
A második történet rendkívül hangulatos! A grafika kicsit furcsa, de a történet mondanivalója hatalmas!  
A harmadik story is tetszett; az Ezüst Utazós és a Szemlélős jeleneten még most is mosolygok!  
Sejtettem, hogy mi lesz a csattanó...

Amondin:
Köszönöm Talgavynak ezt a karácsonyi különszámot.
Mindig is szerettem ezeket a karácsonyi különszámokat nagyon sokat lehet rajtuk nevetni és ez most sem volt máshogy. Szegény Rozsomák nem is tudom hányszor használta az őrrobot bokszzsáknak és ráadásul még a kép amin éppen tortát süt is megjelent és mindenki látta. Jamisonnak és Pókembernek nincs olyan hely a világon ahol elrejtőzhetnének előle.  Ez majdnem olyan jó volt mint a 2005-ös "Én hiszek a Mikitronban" (úgy emlékszem ez volt a címe de már nem vagyok benne biztos)része. A többi történet is jó volt főleg az utolsó. Valóban így is lehet értelmezni a karácsony lényegét. Remélem jövőre is terveztek ilyen karácsonyi különszámokat.

Sepi:
Frissültünk!
Marvel Karácsonyi Különszám 2007

gabo:
Ismert bolygó?? Én gondolok egyre bár a történetet nem ismerem!

turkia:
Valami olyasmit olvastam valahol, hogy Galactus egyelőre letett a Föld elemésztéséről, talán köti a Reed Richards tette miatt érzett hála, vagy ilyesmi. Megvárja, míg a Földön kipusztul az emberi faj és aztán elemészti a bolygót. Van rá ideje, hiszen a Föld még valószínűleg néhány milliárd évig létezik, szóval addigra az ember már biztosan nem lesz itt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése