HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (251/593) > >>

keildavid:
Ezer köszönet Talgaby a 2007-es Marvel karácsonyi különszámért!        Az első történet melyben Rozsomák és Pókember szerepeltek. Hát Rozsomákról nem gondoltam, hogy szakácstehetsége is van.(Mert ilyen még sose láttam.) Pókember és Jameson valóban nagy bajba kerülnének, ha látnának, hogy mi történne. De ez már nem lényeges.
A harmadik történet. A Loners nevű csapatról nem is tudtam, hogy a Runaways(Szökevények) sorozatban szerepeltek először. Az egyiküket felismertem. A Geller nevű karakter ha jól tudom ő ugyanaz, akit Ricochet, akit az Allcomicson lévő Marvel Team-Up v3 15-ben(Lúzerek ligája 1. részben) szerepel.
A harmadik történet pedig nagyon tetszett. Mert az a hírharsona újságíró beutazott minden világot és galaxist. És mindenkiről érdeklődött, hogy hogyan ünneplik a karácsony, milyen hagyományuk és szokásuk van a kultúrájukban. Bár Ezüst Utazón viszont csodálkoztam. Mert azt nem tudtam, hogy ő szokott a fagyöngyöt is szokta lógatni(nem a falon, mert látom, hogy lebegett), és hogy a szörfdeszkáján egy tál tojáslikőrt és két csésze pudingot tart magánál. De akkor kivel osztana meg a pudingot? Talán Galactus-szal? Na ilyen még biztos nem volt. (kivéve az, amikor May néni volt Galactus hírnöke a Marvel Csapat 137-ben. De ez már egy más téma.) Habár tényleg igaz, hogy valami köze is van a Secret Invasion-hoz, [span style=\'color:#000000;background:#000000\']mert a végén látszott az ember árnyékáról, hogy az valóban egy skrull [/span], de az viszont igaz, hogy ebben a kiadványban semmilyen tartalmat nem mondtak el a Secret Invasion kapcsán.

benya11:
Köszönet a Marvel Karácsonyi Különszám 2007 honosításáért Talgaby!! Mindhárom történet tetszett, de főleg az utolsó, a Secret Invasion-ös poén miatt. Na meg persze az az egyoldalas sem volt rossz, én mindenkit felismertem, és ti?

talgaby:
Hát, ha te feljavítod és kiretusálod a bubikat nekem, akkor mégis lesz. De volt egy duplaoldal benne, mi a digitálisban például valami nyolcszázas felbontású, nekem a tudomány ott megállt.

Sepi:
Pedig nincs azzal semmi baj, én simán meg tudom csinálni.

talgaby:
Marvelből ez volt a utolsó. A 2008-ast digitálisan jelentették meg, és nincs belőle értelmes szken. Feljavítani egyszer próbáltam, de képtelenségnek minősítettem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése