HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (250/593) > >>

talgaby:
Gondoltam rá, de végül elvetettem az ötletet. Szken még van párból, feljavítani is lehetne, csak én ha lehet, inkább kerülön a kilencvenes évek amerikai képregényeit, ha lehet. Nem véletlenül nevezték a képregények sötét korszakának, és ez nem csak a Spawn miatt volt...

keildavid:
Az ilyen Marvel karácsonyi különszámokról láttam, hogy léteznek még néhányak a '90-es évekből. Azokra nem gondoltatok, hogy honosítani fogjátok? A comicvine.com-on láttam, hogy léteznek olyanok is.

Galamb:
Kösz szépen a különszmot. Nekem a Rozsis-Pókfejes jött be a legjobban, jók ezek a különszámok!:)

Genzo:
Tegnap a Szentestét a Marvel különkiadással zártam, csak már fáradt voltam véleményt irni róla itt a fórumon. Mindhárom történet nagyon tetszett, de legjobban az első. Nagyon jó szövegek voltak benne, lehetett rajta nevetni. Már az eleje megfogott: Kiskarácsony,nagykarácsony, "Kardfogút most pofonvágom"  A másik két sztori se volt rossz, a második kicsit komolyabb hangvételű volt, a harmadik pedig talán a kettő között. vagy csak nekem nem jött át minden poén. Egyszóval ennél jobban nem is zárhattam volna a Szentestét. Köszi a forditást talgaby

dr samson:

--- Idézet ---Marvelből ez volt a utolsó.
--- Idézet vége ---
De majd jövőre lesz helyette nem Marveles különszám...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése