HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Galan:
Sziasztok & Kellemes Ünnepeket!
Megszeretném köszönni a Heroes Return sorozat honositását.Igy végre összeáll a kép,h. mi történt azokkal a szuperhösökkel,akik feláldozták magukat a Végitélet ellen folytatott ütközetben.
A történetbe még csak bele-bele kostolgattam,ezért véleményezni azt még nem tudom,viszont előljáróban meg szeretném kérdezni,h. ugye az Égiek nem mások,mint a Celestialok??
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2273&catid=6\" target=\"_blank\"]Heroes Return[/a]
dr samson:
--- Idézet ---Doki, az a DC Karácsonyi Különszám, amit az előzetesekhez raktál be, idén fog még kikerülni?
--- Idézet vége ---
Egyrészt tg: ha jól emlékszem nem neked szólt a kérdés...
Másrészt: kiírtam anno mellé, hogy az év utolsó három frissítése. Ebből mire lehet következtetni?
kron82:
hi!
kösz a megsemmisülést,nagyon bejött ez az űreposz(még akkor is,ha Fanatic-nál évek óta olvasom a GoG-ot!).
jó volt látni az általában negatív karaktereket hőskén harcolni és néha elbukni.
a képi világ néha nem érte el a mércét,de a honosításra most sem lehet panaszom.viszont a hírnököket nembírom letölteni...pedig próbáltam több progival is.
talgaby:
Még idén lesz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése