HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
benya11:
Elolvastam a Hősök Újjászületése: A visszatérés TPB-t. Szerintem remek lezárás volt ez ehhez a nagy volumenű történethez, nekem nagyon tetszett. A rajzok most szinte mindenhol jók voltak, és Peter David-ben sem csalódtam. Köszönet a honosításért Farek, Sepi és Dr Samson!!
Akkor most már lezárult az oldalon ez a történet, vagy még fog felkerülni ehhez kapcsolódóan valami?
dr samson:
Már az 1-8. részek sincsenek ám lefoglalva...
keildavid:
Tényleg? Pedig egyszer azt elmondtad, hogy a Hulk v3-ból az 1-8. száma a képregénytáron van lefoglalva(láttam is a listát). Aztán a 9-11. számról pedig annyit elmondtál, hogy azok kritikán aluliak.
dr samson:
--- Idézet ---Hulk v3 pedig itt a HálóZsákon. Igaz, annak 1. száma a képregénytáron van, de az nem igazán számítható a jelenlegi történethez.
--- Idézet vége ---
Hát, talán nem is olyan sokára lesz nekünk is külön bejáratú vol3 01. számunk...
--- Idézet ---És akkor ezek szerint az F4 v3 innentől fog elkezdődni, ami majd jövőre lesz itt a HZs.
--- Idézet vége ---
Igen. Bár igazából szerettem volna, ha már most karaácsony után lemehet az első 4 rész, de sajnos nem csak rajtam múlt a dolog, így csak febrzuárban fog startolni a sorozat...
talgaby:
--- Idézet ---Bár Thor és Fátum sorsa nem volt világos, hogy mi lett vagyis mi történt velük.(Erre is fény derül, hogy hogyan tértek vissza ők ketten?)
--- Idézet vége ---
Ezzel a Thor v2 eleje foglalkozik elég részletesen. Talán egyszer molzót rá tudjuk venni, hogy csinálja meg, elvégre a Dan Jurgens-éra kezdete, az egyik leghíresebb szakaszé a Thor-képregényekből.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése