HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
gabo:
Köszönöm szépen a Heroes Return befejező minijét. Tetszett, bár valami látványosabb visszatérésre számítottam. Nagyon hamar vége lett a visszatérés után! A hősök emlékezni fognak, hogy mi történt velük a másik világon?? Amikor Franklin megalkotta a zsebuniverzumot, kitörölte a hősök emlékeit, hogy nem emlékeztek az előző életükre?? Az égiek fognak még szerepelni vagy békén hagyják Franklint?? Ha jol tudom erre a világra az Exiles is ellátogat egy alkalommal!! 2010-el áttérek D.C. honosításokat olvasni (amióta honosított képregényeket olvasok a D.C .-be nem kezdtem bele). Remélem azok is tetszeni fognak! Kettő stílszerű alkotással fogok átváltani ez pedig az Unlimited Access és a A Bosszú Angyalai vs. Az Igazság Ligája.
dr samson:
Én megcsinálom, csak lesz-e rá beíró...
talgaby:
Heroes Reborn egyrészesek (7 db), a Doom mini és az Emperor Returns. Meg kis szerencsével a doki is megcsinálja F4 v3-ból az ide kapcsolódó részeket.
benya11:
De azokra már nem kell karácsonyig várni, ugye?
A foglalási listában csak ezt találtam: Doom: The Emperor Returns. Ezen kívül mi lesz még?
talgaby:
Még egy tucat füzet hátravan. Valószínűleg azzal fog telni a jövő év jelentős hányada, hogy azokat kirakosgatjuk.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése