HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
dr samson:
De hogy vesszük a fejedet. Sőt, köszönöm, hogy jelezted, igyekszem még ma javítani, tegnap már sajnos lóhalálában készültek rajta az utolsó simítások és ma is a holnap frissel szenvedek még...
--- Idézet ---ötletes Venom neve (Húsdaráló, haláli )
--- Idézet vége ---
Na igen, itt sokáig gondolkodtam, hogy Sonkaszeletelő vagy ez legyen, de úgy tűnik ez jobban bejött...
--- Idézet ---A Star Trekkes cuccal az az egyetlen "baj", hogy 0 ismerettel rendelkezek a ST univerzumból (soha egy képregényt nem olvastam és egy filmet sem láttam, bár az újat meg fogom nézni egyszer valamikor),
--- Idézet vége ---
Nos, ez azért viszonylag könnyen orvosolható, hiszen itt az oldalon is van már fent elég szép számban ST honosítás és jönnek s majd folyamatosan jövőre...
--- Idézet ---Venom/Húsdaráló néhány mondatán és akkor lesz ennek folytatása de miért "sajnos" hogy van folytatása?
--- Idézet vége ---
Na most az az igazság, hogy azt a szöveget én találtam ki oda, mert ez egy olyan számban volt, amiben minden sztori a Forbush Man (Fazékember) felkutatását segíti elő és utána egy következő kis sztorival folytatódik az egész, meg előzménye is van, szóval kellett oda valamit írnom...
--- Idézet ---De ennek vége lett mert nem igazán tűnik úgy mintha vége lenne?
--- Idézet vége ---
Igen, vége.
--- Idézet ---A tricorder meg "vulkáni gondolkodó táska", jaj behugyozok.
--- Idézet vége ---
Jaja, azon én is jót nevettem fordítás közben. De nekem akkor is Scotty a kedvencem, meg az Ezüst Utazó, mikor megcsinálja a "Big Bang"-et...
--- Idézet ---Nagyon köszönöm és várom, a francot, követelem a folytatást.
--- Idézet vége ---
--- Idézet ---és csatlakozom Ben Reily-hez hogy követelem a folytatását.
--- Idézet vége ---
Hát, a jó hír az, hogy összesen 4 ilyen rövid Póksonka sztorit találtam és mivel csak kettőt raktam bele, ezért még egy ilyen válogatás simán összejön mellé, csak még kell majd keresnem pár jó sztorit, de az tuti, hogy a következőben az ebből kimaradt Forbush Man halála is benne is lesz... Viszont legkorábban a következő ilyen válogatás csak Húsvétkor vagy a Hzs szülinapon várható, de az is lehet, hogy csak jövő karácsonykor...
Ja és hallkan jegyzem meg, hogy a Póksonkának volt ám külön minisorozata is, abból látható egy kis részlet a borító hátterén is, ha jól emlékszem...
Genzo:
Köszönöm dokinak és Sepinek a Póksonkát, nagyon jókat nevettem.
Az első sztori nagyon ott volt, különösen az a poén tetszett, hogy mihez tapad Póksonka hálója ha nincs ott épület.
A második sztori is jó volt, ötletes Venom neve (Húsdaráló, haláli )
A Batman paródia ütős, követi a régi Batman képregények cselekményét, és jók voltak a különböző utalások pl Batman és Robin meleg:D
A Star Trekkes cuccal az az egyetlen "baj", hogy 0 ismerettel rendelkezek a ST univerzumból (soha egy képregényt nem olvastam és egy filmet sem láttam, bár az újat meg fogom nézni egyszer valamikor), igy nem jött át minden poén, de azért igy is jutott elég.
Egyszóval köszi szépen a forditást és csatlakozok Benhez és Amondinhoz, jöhet a folytatás.
Ja, és fejemet veszitek, ha azt mondom, találtam két elgépelést? Remélem nem. Szóval az első oldalon amikor Jameson mondja, hogy "Ezek a kölykök...", ott "ezek e kölykök" van irva. És az utolsó oldalon a mosodás tag mondja, hogy "nehéz idők járnak majd rád", ott lemaradt az "a" betű a "majdból". Nem nagy dolgok, csak mondom szólok.
Amondin:
Nem bírtam ki hogy ne olvassam el úgytűnik a Visszatérés el lett napolva.
1. Hihetetlenül humoros volt már az elején lehetett látni főleg hogy Jamison volt a farkas meg ahogyan póksonka megpróbált feljutni az Empire State Building tetéjére közben kávé és alvásszünettel meg hogy mi minden a fejére esett közben még fokozni lehetett volna hogy megpróbálkozik a lépcsőkkel. A vége pedig szintén humoros lett hát igen így jár az aki elalszik egy bombán. Nekem ez tetszett a négy közül a legjobban.
2. Igazi Pókember Venom harc lenne ha nem lenne ennyire humoros még most is nevetek Venom/Húsdaráló néhány mondatán és akkor lesz ennek folytatása de miért "sajnos" hogy van folytatása?
3. Ez is jó volt de ahogy Batman és Robin kinézett hát arra nincsenek szavak ráadásul a Batman jelzés is... hát nem semmi aki ilyeneket képes kitalálni.
4. Erre meg már nincsenek szavak hogy mennyire humoros volt. A csillagidővel való problémák Dr strange Mr Schlock vitái de mind eltörpül a VÉGTELEN KESZTYŰ MOSODA mellett. Alig akartam hinni a szememnek mikor megláttam hogy Thanos mosodát nyitott még most is kísért ennek a gondoloata. De ennek vége lett mert nem igazán tűnik úgy mintha vége lenne?
Köszönöm Dr Samsonnak és Sepinek ezt a nagyszerű képregényt és csatlakozom Ben Reily-hez hogy követelem a folytatását.
Ben Reilly:
PÓKSONKA! A tricorder meg "vulkáni gondolkodó táska", jaj behugyozok. Ororo meg Uhuraként megalol. Az a káromkodás áradat amit Strange levág überlol.
Doki és Sepi, ez kolosszális volt. Nagyon köszönöm és várom, a francot, követelem a folytatást.
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2293&catid=6&Itemid=1\" target=\"_blank\"]A Csodálatos Póksonka és egyéb történetek[/a]
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése