HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
holloo:
Remélem nem probléma, hogy ennyire későn írok vélemény a heroes reborn-hoz, de csak most jutottam el az elolvasásához.
III. világháború:
Hát itt azért az elején kapkodtam a fejem, hogy akkor most mi is van? :) Azután szép lassan tisztázódik minden, persze ez nem igazán segít a történeten. Nagyon jó ötlet volt összehozni Jim Lee karaktereit, de ennél sokkal okosabb és összeszedettebb történetet vártam volna, mert ez így nagyon összecsapottnak tűnt nekem. A végén jó volt a csatajelenet (totális káosz az egész), de ettől függetlenül a történet maga "harmatgyenge". Egy két nevet is máshogy fordítottatok, mint a CS-n a WildC.A.T.S. sorozatban, de azért ki lehetett találni hogy ki kicsoda. Talán az ilyen történetekre lehet mondani, hogy: Ez jó történet lett volna, ha...
Visszatérés:
Azt kell mondjam, hogy a Heroes Reborn egy nagyon ötletes, erős kezdés után eléggé gyengén muzsikált. Az első történetek tényleg nagyon jók voltak, de aztán nekem úgy tűnik, hogy nem igazán tudták eldönteni maguk a készítők sem, hogy mi is legyen és jöttek az egyre nagyobb sablonok. A végkifejlet elég érdekes lett, bár kissé erőltetett. És persze megint jön egy mindenható lény, aki nem tudja mi az érzelem stb stb. A békás poén mindenesetre nagyon jó volt, Thor elég gyorsan visszavett az arcából. ;D Szerintem sokkal érdekesebb lett volna, ha nem ilyen világvége történet lett volna, hanem a hősök csak úgy rájönnek, hogy ez nem az ő világuk. Érdekes lett volna látni, hogy akkor ki miért dönt a visszatérés mellett, persze akkor a készítőknek is többet kellett volna gondolkodni a karakterek jellemén, döntésein.
Mindenesetre köszi szépen minden közreműködőnek a honosításért. :worship:
talgaby:
Mint az óriáspaszulyos Mini Marvels-történet, annak se adták ki a végét, csak egy tpb-ben.
Sepi:
Az utolsó szám nem jelent meg füzetben, ez ezer százalék. Vicces, hogy csak a TPB-ben van benne a hatodik szám. :rolleyes:
Ben Reilly:
Annyira tuti, hogy idén már a TPB-t adják ki belőle.
http://www.amazon.com/Marvels-Eye-Camera-Kurt-Busiek/dp/078511386X
talgaby:
Valahogy az utolsó rész nekem is kimaradt. Biztos kijött az?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése