HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
menyus80:
Tervez-e Amerika Kapitány honosítást valamelyik képregény honosító oldal az xfanzine-n kívül? Tudtok ilyenről?
Én nagy rajongója vagyok az öregnek.Esetleg itt várható? :m-cap:
zozi56:
Először én is elwoodnak hittelek. :)
Sepi:
Annyit kérhetek tőled, hogy cserélj avatart? Mert amit most használsz, az elwood avatarja. ;) Hirtelen néztem is, hogy hozzászólt a képregényhez. :D
Rebellis:
Nekem tetszett az indítás, mik ki nem derülnek Mayről...Kár hogy nem vetette papírra ezt a nyarat, megnéztem volna ahogy Peter később megtalálja a naplót és számon kéri őket. :nezze:
Kiváncsian várom a folytatást!
Sepi:
--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Február 24., 16:28:20 ---Amikor először láttam a borítókat, eleinte azt hittem, hogy ez nem egy képregény, hanem egy tinilányos magazin. De ahogy látom ez itt valóban egy képregény.
--- Idézet vége ---
Hát igen, a borító nem kicsit megtévesztő. Meg biztos benne volt az is, hogy a tiniknek szóljon a képregény, mert majd lesznek benne bizonyos tanulságok, amikből okulni is lehet a tiniknek.
--- Idézet ---Akkor biztos, erre a minisorozatra utaltál pár hónappal ezelőtt, amiket újra beírod, Sepi.
--- Idézet vége ---
Főleg erre gondoltam.
--- Idézet ---Hát tényleg szokatlan egy kicsit. De legalább jó ez is olvasnivalónak.
--- Idézet vége ---
Ez még csak az első szám volt, ne felejtsétek el. Millar szereti mindig inkább a végén megdöbbenteni az embert. Ez még csak bevezető volt, a szokásos szereplők bemutatása. Lesznek itt még meglepetések. :brow:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése