HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (232/593) > >>

talgaby:
Az Epic eredetileg a Marvel azon része volt, ahol a szerzői képregényeket lehetett megjelentetni, miutána  marvel csekély tíz év késéssel rájött, hogy rengeteg potenciál van abban is, ha hagyják az alkotóikat szabadon dolgozni. Így alapvetően amúgy tényleg idősebb olvasóknak szóló címek kezdtek megjelenni, de voltak ott sehova be nem férő szuperhősös sztorik, sci-fi, humor, minden.

Na most, amikor kijött a Trouble, és a szerkesztőség meglátta Millar forgatókönyvét, rögtön tudták, hogy ebből marha könnyen komoly népharag lesz, ha kanonizálni akarják. Pláne, hogy a Pók-rajongók híresen képtelenek voltak elviselni bármilyen radikálisabb változást, ami más sorozatok esetében sokszor röhögve elmehetett. Így a sztorihoz előhúzták a Marvel Apic imprintet, és az alatt jelentették meg, hogy ha gáz lenne, ráfoghassák, csak egy alkotói fantáziálgatás volt, némi társadalomkritikával és korrajzzal fűszerezve (ebből mondjuk kb. az utóbbi volt halványan igaz a történetre). Az Epic logó csakis és kizárólag ezt a célt szolgálja. És azért Epic, mert annyira féltek, hogy egy olyan imprintet vetettek be, amiben semmi más nem volt (ekkoriban már számos Marvel-alágazat ment, gyakorlatilag a csődjük óta kísérleteznek folyton mindenféle ilyen kategóriákkal, amik egy része megmaradt, a többi elveszett).

Sepi:
Az Epic igazából a Max elődje volt, ha jól tudom, még Jim Shooter indította útnak. Tehát az ezzel a logóval ellátott képregények általában komolyabb témájúak voltak a megszokott Marvel képregényeknél.

benya11:
Ja, értem.
Pontosan mit is jelent a borítón lévő Marvel Epic-logó?

Sepi:

--- Idézetet írta: benya11 - 2010. Február 25., 21:06:00 ---Ez a mini amúgy időrendben meddig fog elmenni? Addig, amíg Peter May néniékhez kerül?

--- Idézet vége ---
Időrendben Richard és Mary esküvőjéig megy el a mini. Addigra már megszületik a kis Peter is, ezért írtam a hírben, hogy később ő is fog szerepelni a miniben.  ;)

benya11:
Én is elolvastam a Zűr mini első részét. :D
Mielőtt még elolvastam volna a hírt, azt hittem valami csajos képregény kerül ki a borítóról ítélve, utána pedig rendesen meglepődtem hogy ez Pókemberhez kapcsolódó történet. :) Érdekes így látni Peter szüleit és nagyszüleit, valamint azt, hogy hogy ismerkedtek meg egymással. A sztori laza, és néhol vicces, azért nem olyan rossz képregény, csak fura kicsit. A rajzok viszont nagyon jók, az legalább biztos pont. :)
Ez a mini amúgy időrendben meddig fog elmenni? Addig, amíg Peter May néniékhez kerül?
Köszi a honosítást Sepi!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése