HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Micho:
--- Idézetet írta: KiD - 2018. Február 23., 10:35:37 ---Nem értettem, miért alszom rosszul mostanában, de már tudom. Nem hallottam egy Marvel szereplő alakmásáról, női változatáról vagy klónjáról sem. Köszönöm!
--- Idézet vége ---
Ha legközelebb pedig egy méhészborzzal álmodsz, tudod honnan fúj a szél :bravo:
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Február 23., 11:28:00 --- Kérlek, könyörögve kérlek, nyugtass meg, hogy ez csak egy vicc!!!!!! :blink:
--- Idézet vége ---
Ez a kőkemény valóság... de adok zsepit :m-wolverine:
Egyébként Rozsi fia, Daken nevezte el így, mert... mert Gabby édes, és karmai vannak ;D
Farek:
--- Idézetet írta: Micho - 2018. Február 23., 04:03:23 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Február 22., 13:45:44 --- Torkosborzról már igen, de arról meg azt hittem, hogy csak vicc. :hehe:
--- Idézet vége ---
Akkor ismerkedj meg Méhészborzzal (Honey Badger) :hehe:
Ő Gabby Kinney, Rozsomák egyik legújabb klónja :nezze:
--- Idézet vége ---
Kérlek, könyörögve kérlek, nyugtass meg, hogy ez csak egy vicc!!!!!! :blink:
KiD:
--- Idézetet írta: Micho - 2018. Február 23., 04:03:23 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Február 22., 13:45:44 --- Torkosborzról már igen, de arról meg azt hittem, hogy csak vicc. :hehe:
--- Idézet vége ---
--- Idézet vége ---
Nem értettem, miért alszom rosszul mostanában, de már tudom. Nem hallottam egy Marvel szereplő alakmásáról, női változatáról vagy klónjáról sem. Köszönöm!
Micho:
--- Idézet vége ---
Timár Lénárd:
--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Február 22., 13:03:39 ---Ha már itt tartunk én meg azt nem értem, hogy Master Mold miért lett Cerbeus-nak fordítva? :headscratch:
--- Idézet vége ---
Gondolom egyszerre akartak utalni Kerberoszra (örzőkutya) és a cerebellumra (kisagy, koordinációs feladatok) Farkas: de hát utolag kiderült, hogy igazuk van, mert (asszem asgardi) farkasszármazék, nem? (Bár mintha Kull ezek többségét kiirtotta volna)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése