HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (24/593) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: KiD - 2018. Február 23., 10:35:37 ---Nem értettem, miért alszom rosszul mostanában, de már tudom. Nem hallottam egy Marvel szereplő alakmásáról, női változatáról vagy klónjáról sem. Köszönöm!

--- Idézet vége ---

Ha legközelebb pedig egy méhészborzzal álmodsz, tudod honnan fúj a szél  :bravo:

--- Idézetet írta: Farek - 2018. Február 23., 11:28:00 --- Kérlek, könyörögve kérlek, nyugtass meg, hogy ez csak egy vicc!!!!!!  :blink:

--- Idézet vége ---

Ez a kőkemény valóság... de adok zsepit  :m-wolverine:
Egyébként Rozsi fia, Daken nevezte el így, mert... mert Gabby édes, és karmai vannak  ;D

Farek:

--- Idézetet írta: Micho - 2018. Február 23., 04:03:23 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Február 22., 13:45:44 --- Torkosborzról már igen, de arról meg azt hittem, hogy csak vicc.  :hehe:
--- Idézet vége ---

Akkor ismerkedj meg Méhészborzzal (Honey Badger)  :hehe:

Ő Gabby Kinney, Rozsomák egyik legújabb klónja  :nezze:

--- Idézet vége ---
Kérlek, könyörögve kérlek, nyugtass meg, hogy ez csak egy vicc!!!!!!  :blink:

KiD:

--- Idézetet írta: Micho - 2018. Február 23., 04:03:23 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2018. Február 22., 13:45:44 --- Torkosborzról már igen, de arról meg azt hittem, hogy csak vicc.  :hehe:
--- Idézet vége ---

--- Idézet vége ---

Nem értettem, miért alszom rosszul mostanában, de már tudom. Nem hallottam egy Marvel szereplő alakmásáról, női változatáról vagy klónjáról sem. Köszönöm!

Micho:

--- Idézet vége ---

Timár Lénárd:

--- Idézetet írta: Intruder - 2018. Február 22., 13:03:39 ---Ha már itt tartunk én meg azt nem értem, hogy Master Mold miért lett Cerbeus-nak fordítva? :headscratch:

--- Idézet vége ---
Gondolom egyszerre akartak utalni Kerberoszra (örzőkutya) és a cerebellumra (kisagy, koordinációs feladatok) Farkas: de hát utolag kiderült, hogy igazuk van, mert (asszem asgardi) farkasszármazék, nem? (Bár mintha Kull ezek többségét kiirtotta volna)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése