HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (230/593) > >>

Genzo:
igen, ezt az előbb nem írtam, de tényleg nem volt baj a filmnél, hogy nincs felirat/szinkron, a lényeget ki lehetett venni a dologból minimális angoltudással is. egyetlen kicsi baj ott lehet, hogy kivenni, mit mondanak, ahogy Amondin is írta, de ez sem volt nagyon nehéz. Peter fedőneve pedig tényleg ötletes és vicces volt :)

benya11:
Nagyon tetszett ez a mai frissítés, ötletes hogy egy képregényt egy animációs kisfilmben folytatnak.
A képregény sztorija jó volt, a rajzok nem a legjobbak, de azért nem is voltak rosszak. Bár néhányszor elég furán nézett ki Póki. Az vicces, hogy Peter fedőneve HálóZsák volt... ;D ;D
Az animációs film nagyon király volt, a szöveget nagyjából értettem. A képregényhez hűen ez is vicces és fordulatos volt.
Köszönet a honosításért!

Amondin:
Köszönöm Fareknak és Sepinek a Marvel Kalandok Vasember speciált.
Érdekes volt így hogy a fele képregény a fele pedig film, de jó volt.
A filmnél nem volt annyira gond hogy nem volt sem felirat, sem szinkron hozzá, mert tényleg érthető volt, csak azzal volt egy kis bajom hogy kivegyem mit mondanak, de ettől függetlenül érthető volt.

Genzo:
Én is köszönöm Farek fairlightnak és Sepinek a Marvel Kalandok Vasember Speciált. Nagyon tetszett a képregény, a kis rajzfilm meg még jobban. Érdekes dolog rövidfilmmel befejezni egy képregényt :)

keildavid:
Ezer köszönet Farek és Sepi a Marvel Kalandok Vasember Speciálért! :worship: :worship:
A meteorok leállításához Vasembernek segítségre is szüksége volt, mert Pókember is ott volt. Hulk viszont úgy háttérbe maradt. Az óriásrobotok, pedig azok, akik a földvédelmezőkre lettek programozva, de Dexter Ames nagyon rossz dolgokat titkolt el. Végül Tony Stark ezt meg is tudta, hogy mi történt.
A folytatása pedig nem szokványos volt, mert nem képregényben, hanem egy animációs rövidfilmben folytatódott. De ahogy látom, nem probléma, hogy nincs se szinkron se felírat.  Mert nem igazán a szövegen van a hangsúly, hanem inkább a harcon volt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése