HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (229/593) > >>

Zigota:
Sziasztok!

Most olvasom a Secret Invasion sagát, most tartok a falénél kb.. Hát azt kell mondjam, elég felemás vélemémye, van eddig a sztoriról. Az Inhumans, a Frontline sztorik kifejezetten tetszenek, de a Ms Marvel és a Young Avengers nagyon kiábrándító, míg a Mighty Avengers és New Avengers elég jó, ahogy az eredeti Secret Invasion füzetek is. Azon meg különösen felidegesítettem magam, hogy Ms Marvel százával öli a Szuper-skrullokat, még ha a Hulk ereje is van bennük.

Igazából csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy aki olvasta, az mit szól a történethez.

Galamb:
Kösz szépen ezt sztorit, az animációs rajzfilmnél szerintem egy picit háttérbe szorult Póki akicó szempontjából, inkább a poénszórás miatt volt, de így is tetszett!  :worship: :worship: :worship:

Asys:
Nagyon szépen köszönöm a rajzfilmet (is)!  :worship:
Rendkívül akciódús és színvonalas volt!  :bravo:
(Agyam közben már a leendő Avengers mozin/filmen járt...)  :badteeth:
Jó volt együtt látni akcióban három ekkora Marvel szuperhőst!  :brow:
Mókás volt Hulk a kutyussal, de Pókember (szegényt rendesen lecsapták) beszólásai is ütöttek!  ;D
Vasember rendkívül önzetlen volt!  :blink:

benya11:

--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Február 27., 19:26:04 ---egyetlen kicsi baj ott lehet, hogy kivenni, mit mondanak, ahogy Amondin is írta, de ez sem volt nagyon nehéz.
--- Idézet vége ---
Hát igen, volt egy kis háttérzaj, de Hulk erre még simán rátett egy lapáttal... ;D

Asys:
Én is köszönöm Farek-nak és Sepi-nek az MK Vasember Speciált!  :worship: :worship:
Roppant szórakoztató volt ez a képregény!  :pogo:
A rajzfilmet (a történet második felét) majd holnap megnézem!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése