HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (226/593) > >>

Galamb:
Jé de érdekes, ezek a szereplők névrokonaik Peter Parker családjának!  :badteeth: (hát sose gondoltam volna hogy ezt mondom, de May néni mekkora ...volt.) A rajzok és a honosítás legalább nagyon jók!  :worship:

keildavid:

--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Március 17., 17:57:47 ---Jó, de az nem Mary volt, hanem May. ;) Legalábbis, ha a füzet végén lévő dagadt csávós beszólásokra gondolsz, akkor az May-jel történt.

--- Idézet vége ---
Tényleg. Megnéztem a bevezető oldalon, és tényleg May-jel történt. Néha nem ismertem fel pontosan, de most már igen, mivel a bevezető oldal összefoglalón lévő képeket megnéztem. És igen, pontosan a füzet végén lévőről beszélek.

Sepi:

--- Idézet ---Sepi-nek köszönöm A Zűr 2. részt!
--- Idézet vége ---
Szívesen.  :D

--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Március 17., 17:55:47 ---Pl. hogy valaki rossz megjegyzéseket mondott Mary-ről. És Mary, tudja, hogy ettől nagyon megsértődött.

--- Idézet vége ---
Jó, de az nem Mary volt, hanem May.  ;) Legalábbis, ha a füzet végén lévő dagadt csávós beszólásokra gondolsz, akkor az May-jel történt.

keildavid:
Sepi-nek köszönöm A Zűr 2. részt!
Érdekesen halad a történet. A szereplők beszélgetéséből is kezd egyre jobban kialakulni, hogy milyen életet fognak élni. Pl. Mary elmondta Richard-nak, hogy valami jóslatról volt szó, miszerint másképp alakul a szereplők élete. Vagyis olyanok lesznek, mint amilyennek ismerhettük a Pókember sorozatokban. De a történetben látható, hogy a hétköznapi életben is vannak konfliktusok. Pl. hogy valaki rossz megjegyzéseket mondott Mary-ről. És Mary, tudja, hogy ettől nagyon megsértődött. De azt tudja ő, hogy el kéne tűrnie a rossz dolgokat, amiket mások mondanak. Hát igen, ez van. Ilyen az élet.
További sok sikert kívánok a folytatáshoz!

Sepi:
Be vannak szkennelve, én legalábbis régen letöltöttem őket. A neten biztos megtalálod. Honosításukról meg azt tudom, hogy régen még az YBK tervezte honosítani, talán pár számot meg is csináltak, de azóta nem is tudom, hogy mi van azokkal. De ők asszem az Image-esbe kezdtek bele, a Marveles nem egy nagy szám, meg elég rossz minőségüek is a szkennek belőle.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése