HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Galamb:
Kösz szépen Vadóc történetének újabb részét, nagyon jó, titok és akció is van benne, szeretem az ilyet! :worship:
keildavid:
Ezer köszönet Talgaby a Vadóc v3 7. részért! :worship: :worship:
Innentől kezdve lesznek ám sok érdekességek a történet. Jelen történetben, pár vendégek jelentek meg. Halálcsapás, Naptűz, Ezüst Szamuráj. Tényleg lesznek nagyon jó történetek. És valóban nem fogunk unatkozni.
Sok sikert kívánok neked Talgaby a folytatáshoz!
Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Vadóc vol. 3. hetedik részét! :worship:
Nagyon tetszetős a szereplőgárda! :bravo:
Halálcsapás, Ezüst Szamuráj, Naptűz; valami azt súgja, hogy nem fogunk unatkozni! :brow:
Kiscsajnak mekkora beszólásai voltak! :hehe:
Ben Reilly:
Köszönöm a Vadóc vol 3. 7. részét. Magam is meglepődtem azon hogy tetszik nekem egy mutáns sztori. A szeppuku-s jelenet a kedvencem. De a nyitójelenet az emlékcsenéssel is remek. Köszönet a honosításért. :worship:
Galamb:
Kösz szépen! Kissé erőltetett volt ez a két hős ugorjon egymásnak sablon, de azért nem volt rossz rész, és az AIDS-es fickóval meg drámai vonalat is sikerül becsempészni (bár amikor kiderült, hogy régen herkázott, azonnal bevillant Pókfej híres drogellenes története, a függő Harry-val és Robbieval, aki újságcikkében arra akarja felhívni a figyelmet, hogy a drog nem csak a feketék problémája. Erre tessék, jó pár évtizeddel később pont a fekete szereplő lesz hív pozitív).
A honosítás jó lett! :worship: :worship: :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése