HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
talgaby:
Akkor meg azért, hogy nekiess a harmadiknak, mert ott van a levezetés és a magyarázat, plusz az utóhatások. :badteeth:
Már ha egyáltalán elküldtem neked a fordításokat. :headscratch:
Snake (XF):
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Április 17., 18:07:59 ---Sürgesd meg Snake-et, hogy honosítsa végre az X-treme második tpb-jének maradékát, és megtudod.
--- Idézet vége ---
Az, hogy nincs még kitéve, nem jelenti azt, hogy nem is készült el... :whistle:
talgaby:
--- Idézet ---Vadócnak miért nincsenek most képességei?
--- Idézet vége ---
Sürgesd meg Snake-et, hogy honosítsa végre az X-treme második tpb-jének maradékát, és megtudod. Amúgy pont ebben a sztoriban fog egy új stabil képességet szerezni magának, igaz, az se lesz meg neki túl sokáig (jelen pillanatban az amerikai kiadásokban nincs is neki, de cserébe sokkal, sokkal szebb ajándékot kapott a sorstól).
Rebellis:
Köszönöm a Vadóc új részét! Halálcsapást nagyon szerettem még a régi magyar X-menben, Vadócot dettó, viszont az Ezüst Szamurájban sohasem találtam semmi extrát...
Érdekesen indul a történet, remélem Rejtély is hamarosan csatlakozni fog. Vadócnak miért nincsenek most képességei?
Azért félek belekezdeni a csapattagok saját sorozataiban, mert ezekben mindig máshogy viselkednek (talán Deadpoolt leszámítva, ő egyedül és csapatban is idióta :brow:). Vadócot akkor szerettem legjobban miután csatlakozott az x-ekhez, és tényleg egy kajakos redneck csaj volt! ;) , de pl. az X-treme X-Men elején is magát adta, mikor Viharral veszekedett. Ebben a sorozatban viszont alig lehet ráismerni...Ha máshogy öltözne bárki más is lehetne...
zoli:
üdv.Én is kösszönöm
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése