HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
benya11:
Értem, köszi a válaszokat. Majd utánanézek az oldalakon, amiket ajánlottál.
A pár hsz-szel korábban említett X-treme X-Men mikor játszódik ehhez a Vadóc-sorozathoz képest? Úgy láttam, ott eléggé máshogy néz ki Vadóc, és az öltözködése is jelentősen eltér (vagy ez csupán csak író/rajzoló kérdése?) az ittenitől...
talgaby:
Az elsőért olvasd el a cotán az X-Men v2 ottani legalacsonyabb sorszámú füzeteit (vagy mondhatom úgy is, hogy az Austen-éra elejét). Röviden amúgy annyi, hogy egy kínai küldetés során Vadóc megzavarta Gambitet, akinek az egyik kártyája az arcába robbant, és ezért vakult meg átmenetileg. Meggyógyulni minden átmenet nélkül az ottani sorozat íróváltásakor gyógyult (vagyis Milligan jött, rátette a kezét, és újra látott :)).
A második az Uncannyben volt (Pendragon oldala vagy cota... ezt nem tudom fejből, melyik), amikor Bulldi segítségül hívta az X-eket, amikor Fekete Tom megkergült, és meg akart ölni mindenkit. A bunyó végén felajánlották Bulldinak, hogy miért nem marad velük, kell a megjavult példakép az iskolának, neki meg akkor nem volt semmi kötődése és dolga, plusz akkoriban akart elszakadni Cytorraktól, így elfogadta. Szintén Austen ötlete volt, de ő is írta vissza a fentebb említett kínai út utóhatásaiban.
benya11:
Köszönet a Vadóc v3 #7-ért!
A sztori érdekesnek indul, a szereplők jók, és a rajzok is bejönnek. Azon a bizonyos fényképen, amit leadtak a TV-ben, Vadóc tisztára úgy néz ki, mintha idősebb lenne... Ezt említetted is talgaby, hogy régebben Vadócot idősebbnek szánták, de aztán meggondolták magukat. Mindenesetre várom a folytatást!
Még ezelőtt a rész előtt elolvastam ennek a szériának az első történetét is. Megmondom őszintén, különálló Vadóc-történetet mindeddig nem olvastam, de az első sztori összességében elég jó volt. Igaz, ez a Messzi Partok és a sámános/misztikus dolog nekem annyira nem tetszett, de volt jó pár emlékezetes momentum is. Valamint az is tetszett, hogy ez a sztori ezzel a szállal (Vadóc szülei) egy kerek egészet alkot, és nem kell további X-képregényeket felkutatni a folytatásért. Pár dolog még nem tisztázódott számomra:
1. Gambit hogy és mikor vakult meg? Mikortól fog újra látni?
2. Bulldózer hogyhogy az X-Men tagja?
talgaby:
Hoppá... mail ment.
Snake (XF):
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Április 18., 18:27:55 ---Akkor meg azért, hogy nekiess a harmadiknak, mert ott van a levezetés és a magyarázat, plusz az utóhatások. :badteeth:
Már ha egyáltalán elküldtem neked a fordításokat. :headscratch:
--- Idézet vége ---
Ha nálam lenne a harmadik tpb fordítása, akkor már most tavasszal felgyorsítottam volna az xxm kirakását, de mivel úgy tudtam, hogy egy ideig még nem lesz belőle semmi, így direkt nem erőltettem...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése