HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (220/593) > >>

Asys:
Talgaby-nak köszönöm a Vadóc vol. 3. nyolcadik részét!  :worship:
Naptűz és Vadóc múltjában tényleg sok közös dolog van!
A személyiségük viszont teljesen különböző...  :badteeth:
Halálcsapás és Ezüst Szamuráj együtt, brutális duó; ráadásul még ott van az az ismeretlen hölgy is, Vadócék kemény fába vágták a fejszéjüket!
Meglepődtem, hogy Kenjucsio milyen könnyedén mozog abban az ezüst páncélzatban!  :blink:

Recsi:
Na ide sem írtam még...
Gondolom már mindenki látta, de azért hátha:
Iszidiszi + Ájronmen
http://www.youtube.com/watch?v=9kD8sxIjVuc&feature=fvsr

Gorgonita:
Silver Sable vs Punisher: Jó volt újra akcióban látni ifjabb éveim két kedvenc karakterét. Mégha a történet nem is sokat adott az életútjaikhoz. Megtorlót sokkal jobban szeretem így -akciófiguraként, mint akként a bensőséges karakterként, amivé lett. Sable meg szinte el is tünt a palettáról, pedig dögös egy karakter volt.  :m-punisher:

Vadóc v3.7: Újabb nosztalgiahullám. Ezüst Szamuráj volt a csatagép az első honi X-men-ben. Azóta sem értem, hogy egy ilyen impozáns karakter hogy-hogy nem szerepel többet. (Energiakardjával Darth Vaderként kellene uralnia a Marvel terepet helirombolókról szórva az áldást Emperor Fatum parancsára.;D) Itt meg is lepődtem, hogy inkább pozitív a karakter személyisége, de van egy tippem, hogy nem mind ezüst ami fénylik.  :m-rogue:

benya11:
Ja igen, azt is említetted az előbb, hogy Vadóc az X-Treme-ben vesztette el az erejét. Köszi, így már világos. :worship:

talgaby:
Ez a sorozat az X-Treme vége után ment, ami a 39. résszel ért véget. Vagyis kb. egy ottani év telt el ahhoz képest, ahol most tart a fanzine.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése