HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (219/593) > >>

keildavid:
Ezer köszönet Talgabynak és Barbarnak a Megsemmisülés: A hódítás - Prológus című részért! :worship: :worship:
Nagyon jó látni, hogy akkor a Megsemmisülés után, jönnek az új történetek, ami a főmini után játszódik.

A Nova v4-hez pedig az lenne a kérdésem, ha majd mégis kikerülhet a HZs-ra(persze azt tudom, hogy nem most lesz), akkor annak a részei olvasási sorrend szerint lesz majd elhelyezve, mint ahogy a Megsemmisülés fősorozattal volt?

És azt olvasom, hogy ennek a Megsemmisülés:A hódítás részei kéthetente lesz folytatva. Ez egy jó ötlet.
Sok sikert kívánok nektek!

Executor:
Szerintem nagyon is találó ötlet volt behelyettesíteni Vadócot Naptűz helyére, miközben átéli az emlékeit, így válnak részévé az emlékek.. Karl Moline-nak egy hatalmas pacsi érte.  :worship:

benya11:
Köszönet a Vadóc v3 #8-ért!
Nekem ez a rész sokkal jobban tetszett mint az előző, minden tekintetben. Igazi vérbeli japános, jakuzás sztorinak kezd ez kibontakozni, nekem tetszik. ;) Ja és csak nekem furcsa az, hogy amikor Vadóc elszívja valakinek az emlékeit, a rajzoló behelyettesíti őt az adott karakter (ebben a részben Naptűz) helyére? Az oké, hogy azt akarják érzékeltetni, mintha ő élné át ezeket, de ez így akkor is furán veszi ki magát. :nemtudom:

talgaby:
Nem, ez a sorozat szinte majdnem rögtön azután indult, hogy Morrison távozott az X-Mentől (meg a Marveltől is). De Claremont egyszer majdnem elárulta az igazi nevét, de kihátrált. Amúgy a születési vezetékneve nem ismert, de hivatalosan Anna Ravennek hívják.

keildavid:
Ezer kösz a Vadóc v3 8.részért! :worship: :worship:
Naptűz múltjából is kiderült, hogy neki is rossz volt a helyzete, ahogy Vadóccal is volt.
Ezüst Szamuráj mint bűnöző. Mert úgy tudtam, a későbbiekben megjavult. (Bár igaz, hogy A Kingpin-féle Új Bosszú Angyalai kötet későbbi időkben játszódik.)
Még továbbra is nagy rejtélyek vannak. Pl. hogy az a fénykép, amelyen Vadóc és Naptűz Rejtéllyel voltak egy csapatban. Mert a főhősök nem tudják, hogy ez mikor is történt.

Bár egyszer feltűnt, hogy Vadócról már kiderült, hogy mi az igazi neve, pontosan az 1-6.részben is előfordult. Ez valamikor a Grant Morrison-féle X-Men történet előtti időkben derült ki?
Mert a '90-es években magyarul megjelent X-Men képregényben ismeretlen volt akkoriban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése