HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (212/593) > >>

Genzo:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Június 27., 11:36:39 ---Remélem a jövőben még fogsz Deadpool-t honosítani.

--- Idézet vége ---

Én is szeretném, de eddig nagyon nem úgy néz ki. Más emberek más oldalakról elhappolták előlem.  :-\

Amondin:
Én is köszönöm Genzonak, és Sepinek a dupla Deadpool-t. :worship:
Tegnap volt az évzáró, így mára hagytam az olvasást, és nekem tetszett mind a két történet.
Halálos Játszma: Hát igen csak egy Deadpool-hoz hasonló őrült képes elválalni egy ilyen őrült feladatot. Jók voltak a beszédei, és a vége is jó lett. És akkor gratulálok Genzonak a fordításért, és a beírásért. Remélem a jövőben még fogsz Deadpool-t honosítani.
A másik is nagyon jó volt. Én a végén nevettem jót. Remekül megírták a történetet azok akik megírták.

Galamb:
Kösz szépen mindkét Deadpool-os sztorit! Én sem ismertem túlságosan ezt a karaktert, de ezek a képregények nagyon jók voltak, A Halálos játszmába nekem is a filmes utalások tetszettek, a fordítás is zseniális (Fábry-show, stb.).
  A fekete-fehér történetet meg ngaon jól összezserkeztette Micho és Kaine, meg természetesen hála za íróknak is!  :worship: :worship: :worship:

Genzo:
Kösz Ben, örülök, hogy tetszik. én is szétnevettem magam rajta, amikor elolvastam elsőre. Akkor már tudtam, hogy egyszer meg akarom csinálni a magyar változatot ide. :)

Ben Reilly:
Másfél hete nem olvastam semmilyen képregényt, ezért felkészületlenül (vagy ahogy mifelénk mondják letolt gatyával) ért a Halálos Játszma című Deadpool one-shot. Ez már olyan fokon elmebeteg, hogy kényszerzubbonyt kellene osztogatni hozzá.  ;D Tarantino szintű őrület, rengeteg beszólogatással a 70-es 80-as évek kardos-karatéjozós filmjei felé. Megkönnyeztem úgy nevettem. Persze fárasztóan klisés, de pont azért vicces. Nagyon köszönöm Genzónak és Sepinek.  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése