HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (210/593) > >>

holloo:
Szép hárítás is lehetett volna... ;D Engem az sem zavart volna, ha mindenhol eredetiben hagyod a feliratokat, de mivel minden újságcikket és egyebet magyarosítottál, jó lett volna ezt is, mert így eléggé elüt a többitől.  :brow:

Genzo:
Igazad van holloo, olyan szemed van, mint a "sas"nak. Pedig ha valamire nem gondoltam, akkor az az, hogy valahol nem fordítottam le a műsornevét, mikor ahányszor átnéztem mindig találtam egy helyet ahol angolul maradt. Még egyszer át kellett volna nézzem. De másrészről meg, gondolj bele: arra a játékra a világ minden pontjáról jelentkeznek, és szerintem angolul többen tudnak, mint magyarul. Legalább a bejáratnál fogadja őket angol cím, hogy tudják, jó helyre jöttek. :cool: ;)

holloo:
Köszi szépen a halálos játszmát, Genzo.  :worship: Nagyon jó lett a fordítás, egy kisebb hiba volt csak, hogy a műsor nevét nem mindenhol fordítottad le (azt hiszem ott, ahol a szigetre érnek az eredeti angol szöveg maradt). A történet egyébként marha jó, rengeteg filmes (valóságshow-s ;D) utalás, a versenyzők bemutatásánál már sírva röhögtem én is.

--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Június 27., 12:11:22 ---És egy darab már el is készült...

--- Idézet vége ---
Pontosabban több darab is kész van (volt), de bizonyos "okokból" nem frissülhetett a képregény. Mindenesetre, hogy mostmár nem az Allcomics fennhatósága alá tartozik a dolog, sokkal gyorsabban és kevésbé "körülményesen" fog folytatódni néhány (köztük ez is) Marvel sorozat.

benya11:
Köszönet a Vadóc v3 #9-ért!
A történet érdekesen alakul, úgy látszik hamarosan fény derül az Emléktolvaj kilétére. Még nem egészen tiszta, hogy ki és miért jelentette meg az újságcikket, amiért ugye ez az egész hajsza elindult. Ezüst Szamuráj nem emlékszik, úgyhogy lehet hogy egy 3. személy is benne van a dologban...
A rajzok most nem jöttek be, ez a stílus annyira nem tetszik.

Genzo:
Örülök, hogy ennyire tetszett ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése