HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (209/593) > >>

Galamb:
Kösz a Zűr újabb részét, nem csodálom, hogy alternak minősítették, féltek a népharagtól!  :badteeth:

benya11:

--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Június 30., 15:21:11 ---A bevezető(összefoglaló) oldal is jó volt. Érdekes, hogy egy kicsit vicces is volt.

--- Idézet vége ---
Igen, az előzményes oldal kifejezetten viccesre sikeredett. :D

keildavid:
Ezer köszönet A Zűr 3. részért! :worship: :worship:
Akkor jól gondoltam, hogy ez a mini nem a fővonalas 616-os univerzumba illeszthető, hanem egy alternatív történet.
Ben Parker nagyon dühös volt, amikor megtudta, hogy az a srác az előző részben miféle rossz dolgot művelt.
May-ről én se gondoltam, hogy ő olyan dolgokat fog tenni, amiket általában a mai tinik szoktak csinálni.
A bevezető(összefoglaló) oldal is jó volt. Érdekes, hogy egy kicsit vicces is volt.

benya11:
Köszönet a Zűr 3. részéért!
May-ről ezt nem gondoltam volna, de mivel alternatív történetnek kiáltották ki, ezért nem is kell, különben elég felháborító lenne. Volt ebben a részben is 1-2 vicces rész, amiken lehetett nevetni. A füzet végén lévő csattanó már kissé sejthető volt, nem semmi fordulat.

Genzo:
Ne pánikolj, amint lesz rá időm, megcsinálom. :D ;)

Ki lett javítva  ;D (valaki összevonná ezt a két hszt, hogy ne floodoljak?már nem tudom szerkeszteni az előzőt. kösz előre is)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése