HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Genzo:
A főoldali hírben van egy kis tévesztés, Talgaby.
"A cím nem egy fantasy-történetet takar, bármennyire is vasárnap van."
Még csak szombat... :)
keildavid:
Ezer kösz a Megsemmisülés: A Hódítás - Kvazár 2. részért! :worship: :worship:
Holdsárkányról kiderült, hogy milyen kapcsolatba áll a kódneve.
A Szuper Adaptoidról azt nem is tudtam pontosan, hogy óriásméretűre is tudja magát növeszteni, mint Hank Pym. Mert ahogy kiderül, az az Óriás(Hank Pym) képessége volt.
Pádi:
--- Idézetet írta: Asys - 2010. Június 27., 14:52:58 ---A második történet is jó volt! :pogo:
,,Tigrisem!'' Ahogy ugye MJ hívja Peter-t, ennél a beszólásnál végem volt... :lol:
--- Idézet vége ---
Höhö, azt a részit pont én írtam. Igazán jólesik. :)
Nagy poén volt az egész pályázat, és meglepetés volt hogy mindenki nyert, igazán jó fejek voltak Tomiék. :)
talgaby:
Az igazság szerint gorgiasz beírása lenne, és amíg nem jelzi, hogy képtelen lesz folytatni, nem nagyon akarom kiadni másnak, mert elég lelkesen állt hozzá. Amúgy elég régóta kész a szöveg és a borítók is, csak beírás kell neki, de emiatt még áll. Bár ha sokáig nem hallunk gorgiaszról, akkor lehet, megpróbálok beírót keresni rá, viszont figyelembe véve, hogy van olyan sorozatom, amire 9 hónap után sikerült egy friss beírójelöltet találni, míg végre úgy néz ki, valaki hajlandó is megcsinálni, és emellett van még elég sok olyan füzetem, ami arra vár, hogy végre valaki megcsinálja... sok reményt ne fektessen senki bele.
Farek:
Talán. Jó is, hogy szólsz, utánakérdezek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése