HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (205/593) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Kvazár 3. részét ,talgaby! :worship:
Tudtam,hogy az Adaptoid ezt a lépést fogja húzni,jól bevált neki.Ezek után valamiféle csodának kellene következnie,hogy a Kvazár lenyomja az Adaptoidot,de gondolom meglesz.. :cool: Várom a befejező részt!

keildavid:
Ezer köszönet a Megsemmisülés - A hódítás: Kvazár 3. részért! :worship: :worship:
Holdsárkányról nem gondoltam, hogy szó szerint egy sárkánnyá változik át.
A történet kezd jól haladni. Bár a végén látszik, hogy valami nincs rendbe, amit Phyla-Vell mondott.
És látom, hamarosan jön e mini befejező része két hét múlva.
Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

SithLord:
Üdv! Köszi a Kvazár 2. részét,talgaby,Barbar! :worship: :worship:
Jól nyomja Szuper-Adaptoid,igazi kihívás lesz legyőzni.Érdekes volt Heather eredet története.A vége meg..hmm.nagyon várom a folytatást!!!A grafika továbbra is gyönyörű!
Az ERŐ legyen veletek!!! :hzs-darthvader:

holloo:
Köszi szépen a Kvazár folytatását.  :worship: Bár egy kissé bárgyú dolog ez a szuperadaptoid (kissé Amazo koppintás vagy fordítva ezt sosem lehet eldönteni a Marvel DC fronton :D) főleg, hogy lemásolta a karkötőket.  :dry: A Falanx sem a kedvenc ellenségem, de azért tudnak kellemetlenek lenni. :) Mindenesetre a történet nem rossz, a rajzok szépek és a honosítás is remek. :bravo: Holdsárkány történetére nem egészen így emlékeztem, de már régen olvastam, így akár igaz is lehet. :)

talgaby:
Aha.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése