HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
turkia:
Köszönöm szépen az X-men 8. számát!! Pont a napokban rendezgettem a gyűjteményemet és ez is volt a kezemben, most meg ez a frissítés, micsoda véletlen! 1993 április. De rég volt! Kicsi gyermekkorom. Sokat jártam akkoriban Szerencsen. Zsinórban volt képregényes bódé, játékbolt (országos színvonalú volt!), könyvesbolt. Hétvégén ezer év után ismét arra vitt az utam. Vasárnap este egy fogadáson elnyertem egy haverom Ps4 gépét (bár amennyire sz*r a modern technika, jó ha húsvétig húzza :D ) majd hétfő reggel nagy lelkesen nosztalgiáztam. A fenti 3 üzlet helyén sorban: üres bódé, kopott turkáló, szolárium-manikűr. :nemtudom:
A játékbolt végnapjaiban anno vettem ott kb 29 évesen egy Üstökös figurát, természetesen "a kis UNOKAÖCSÉMNEK vittem ajándékot". :D :D
GentleRain:
A most feltöltött számhoz lesz folytatás? Vagy hol lehetne olvasni akár angolul is? Annyira érdekelne, hogy ki fogja vezetni az X-eket.
tomcsi80:
Létrehoztam egy netes oldalt marvelcomics.hupont.hu címmel, ahol megtalálható az összes Magyarországon megjelent Marvel univerzummal kapcsolatos képregény. Igaz, hogy van egy kepregenydb.hu oldalunk, de nemcsak az a célom, hogy bemutassam a képregényeket, hanem megmutassam, hogy mennyi lemaradásunk van.
http://www.marvelcomics.hupont.hu/
Amanojaku:
--- Idézetet írta: turkia - 2021. Május 09., 17:33:57 ---Elkezdtem összevadászni a Képkocka Kiadó klasszikus X-Men köteteit. Zseniális, tényleg nagyon az ízlésem szerinti sztorik, Magneto, Eljövendő múlt, stb. Igazi retrohangulat, igényes rajzok, vaskos kötetek. Van valakinek infója, hogy mi lett a kiadóval? Bezártak? Nagyon sajnálnám, mert szerintem mind fordításban, mind minőségben a Kingpin felett vannak. Vagy már csak voltak? :headscratch:
--- Idézet vége ---
teljesen kussba vágta magát a kiadó, a szó legszorosabb értelmében semmiféle életjelet nem mutatnak már a legutólsó (vagyis tavaly év végi) kötet óta.
mondjuk azt megelőzően se voltak éppen aktívak.
szóval lehetnek nagyon szépek azok a kötetek (tényleg azok), de a hozzáállásuk a legkevésbé sem volt tisztességes.
Kayamiel:
A szülinapiakból külön is tetszett a Rozsomák 05 :m-wolverine: - Daredevil :m-dd: szereplésével. Számomra aki a DC-be Batman :dc-batman: az a Marvelnél Daredevil :m-dd:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése