HálóZsák fórumok > OFF topik
talgaby és Zerit OFF Páholya
talgaby:
Bár egyiket se kedvelem, de azért Ganxstat ne keverjük Dopemannel, akármilyen hülyén is hangzik, elég nagy különbség van a kettő között.
De inkább hagyjuk ezt a témát. Please...
Gabe:
--- Idézet ---Vagy Pákó vs. Dopeman mega crossover.
--- Idézet vége ---
Alcím: addide a cicit! - avagy mesék a nyócker bugyraiból
Asszem bizonyos körökben vinnék mint a cukrot, vinnék mint Ganxsta lemezeit
pepo05:
Pfúj. Ne alacsonyítsuk már le ezt a művészetet ilyen alacsony szintre...
Nitro:
Olyan képregényt, ami "sztárokról" szólna, pletykalap szinten. Azt biztos vennék.
Pl. Győzike fantasztikus kalandjai.
Vagy Pákó vs. Dopeman mega crossover.
pepo05:
Már, hogy én is beleszóljak kicsit az itteni eszmecserébe: csak annyit, hogy sokat nem tudok elmondani, mivel elég jól felvázoltátok a helyzetet, szerintem. Ahogy tgaby is, én is úgy látom, hogy a dömpinget ellenzőknek és támogatóknak(ha szabad így kategorizálni) is igaz van. Mivel a kínálat nem nagy, szerintem is jó, hogy sorra jelennek meg az olyan kiadványok, amiket hazánkban még nem láthattunk. Abból a szempontból jó, hogy bővül a piac. Viszont a pénztárcák tényleg végesek, és így egymás elől veszik el az olvasókat, ami valljuk be, egy ilyen gyenge lábaokán álló hazai képregénypiac esetében nem túlzottan helyes. Végülis, a helyzeten nem tudunk változtatni, bízzunk a legjobbakban.
--- Idézet ---A Panini-lapokról meg annyit, hogy ha hazánkban már az X-Men és a Póki se képes életben maradni, akkor tényleg lehúzhatjuk a rolót.
--- Idézet vége ---
Hááát...igen. Ha ezek is megszűnnének, persze erre nem látok sok esély, vagy inkább remélem, jhogy nem fog bekövetkezni, szóval ha ezek is befuccsolnak, akkor fogalmam sincs, mit érné meg itthon kiadni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése