HálóZsák fórumok > OFF topik

talgaby és Zerit OFF Páholya

<< < (77/111) > >>

Zerit:
mindig is csodaltam a jedik tudatlansagat

Galen:
Prométheuszt azért irigyelte, mert ő legalább lophatott tüzet. Ő viszont a hóban fagyban erről nem is álmodhat.

talgaby:
Prométheusz és Júdás végül vmilyen szinten feloldozást nyertek, ez eddig oké. Loki is feloldozást nyer a Ragnarök eljövetelekor, addig meg hadd ázzon a  méregben. De Sziszifuszra tippem sincs, mert ő sose hagyhatja abba a szikla felgörgetését a dombra, ezt kell tennie, amíg csak létezik Hádész... vagy arra gondolhatott, hogy egyszer majdnem átvágta a Halált és megszabadult minden nyűgtől?

Zerit:
es akkor egy karacsonyi ajandek most;)
---
Miklós

Öreg volt, mint a világ, a szakálla fakó fehérré kopott. Meg akart halni.

A sarkvidéki barlangok törpéi nem beszélték a nyelvét, saját csettegő-cserregő módjukon társalogtak, érthetetlen szertartásokat jártak, amikor éppen nem a gyáraikban dolgoztak.

Évente egyszer, hiába tiltakozott zokogva, a Végtelen Éjszakába kényszerítették. Útja során minden gyermek ágya mellett hagyott egyet a törpék láthatatlan ajándékaiból, miközben a csöppségek aludtak, az időbe dermedten.

Irigyelte Prométeuszt és Lokit, Sziszifuszt és Júdást. Az ő büntetése kegyetlenebb volt.

Hull a
pelyhes
fehér hó.

/Neil Gaiman: Miklós/
---

kerdes: Miklos batyank miert irigyelte Prometeuszt, Lokit, Sziszifuszt es Judast?
tessek kulon-kulon mind a negyet megindokolni!

Zerit:
Marvint 1981-ben meginterjúvolta a Sunday Times.

- Szeretne ember lenni?
- Emberként nagyon depressziós lennék, de mivel már így is nagyon depressziós vagyok, ez nemigen számít. Néha úgy vélem, egész kényelmes lenne széknek lenni.
- Milyen érzés egy planéta méretû agyat birtokolni?
- Rémes, de csak egy planéta méretû agy ad reményt ennek a pontos megértéséhez.
- Miért olyan szerencsétlen?
- Ugyanilyen voltam, amióta csak be lettem kapcsolva. Így kapcsolták össze az áramköreimet. Nagyon rosszul.
- Képes megjavítani önmagát?
- Miért akarnám? Hamarosan elrohadok.
- Szeret olvasni?
- Minden elolvastam a bekapcsolásom napján. Annyira unalmas volt, hogy nem látom értelmét mégegyszer elolvasni.
- A zenét szereti?
- Gyûlölöm.
- Hobbija?
- A zene gyûlölete.
- Mit szeret a legkevésbé?
- A teljes multi-dimenzionális végtelent minden formájában. Egyáltalán nem kedvelem.

(ford. Achilles Dent)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése