HálóZsák fórumok > OFF topik

talgaby és Zerit OFF Páholya

<< < (59/111) > >>

Punkológus:
Vagy simán egy süket és vak telepata faj kezei közé kerülne a lemez, biztos értékelnék.

Sepi:

--- Idézetet írta: Punkológus ---Remélem először pont egy agresszív, terjeszkedő, éppen rabszolgahiányban szenvedő fajjal fog először találkozni a Voyager. Akkor nagy buli lenne
--- Idézet vége ---
Főleg, hogy mint mondtam, a teljes emberi biológia rajta van a lemezen. Sokat nem kellene aggódniuk. De aztán lehet, hogy egy csillagközi diszkóban fogják pörgetni a Föld nevű slágerként.

Punkológus:

--- Idézet ---űrtérkép a Föld pontos helyzetéről
--- Idézet vége ---
Remélem először pont egy agresszív, terjeszkedő, éppen rabszolgahiányban szenvedő fajjal fog először találkozni a Voyager. Akkor nagy buli lenne

Sepi:

--- Idézetet írta: Punkológus ---Mi van azzon az aranylemezen? Minden nyelven üdvözöljük a világegyetemet?
--- Idézet vége ---
Azt hiszem az is rajta van. De egyébként úgy kell elképzelni, mint egy régebbi adatlemezt. Mert van rajta információ az emberi fajról, űrtérkép a Föld pontos helyzetéről, Beethoven szimfónia, sőt még használati utasítás is jelmagyarázat formájában.

--- Idézet ---Ha majd itt leül a téma, akkor feldobok egy hülye kérdést, csillagászati témában. Ahhoz nem kell ilyen sok tudományos blabla.
--- Idézet vége ---
Erre kiváncsi leszek. Én egyébként nagyon szeretem a csillagászatot.

Punkológus:
Viszont az Oort-felhő bár kinyúlik a csillagközi térbe és nem éri el a napszél, viszont a Nap tömegvonzása igen, plusz (állítólag) tökéletes gömb alakban veszi körbe a naprendszert. Lehet, hogy 10 év múlva már az is a Naprendszer része lesz és akkor a szegény Voyager már megint cseszheti  

Mi van azzon az aranylemezen? Minden nyelven üdvözöljük a világegyetemet?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése