HálóZsák fórumok > OFF topik

talgaby és Zerit OFF Páholya

<< < (54/111) > >>

Zerit:
mar javaban benne vagyunk a 2007es evben, es a tavalyi evrol meg nem irtunk ertekelest, pedig eleg mozgalmasnak tunt, volt jo is rossz is, ahogy az lenni szokott
ha van valalkozo, aki ir a 2006os ev tapasztalatairol, mi tetszett, mi nem... kedvenc kepregenye stb. az ne fogja vissza magat

raveon:
Csak hogy néha a Hzs-n is megnyilvánuljak: A PhotoShop CS gyakorlós tankönyve több, mint 500 oldal viszont nagyon jó, mint általában a gyakorlós Adobe tankönyvek. Én ilyenből tanultam meg az Illustratort is nemrég. Egyébként ezekhez CD is van. Az áruk változó, átlag 5000 Ft, a PhotoShop-é a legdrágább – tudomásom szerint. 609 forintba kerül. Az Alexandra könyváruházakban megkaphatók.

Taiy:
Hello! Örömmel jelenthetem be, hogy megnyílt a Temple of Comics honlap. Az elérhetőség:     
Temple of Comics . Naponta új képregények. Nézze mindenki.    

talgaby:
Te tévedtél el... FaNaTiC nem az X-Fanzine-on van, hanem a Képregény Irodán.  Ott bukkant fel a "kérdés-ötlet"-ben a Kristály nevű felhasználó.
Szövegkönyv: leírod a magyar szöveget, úgy, hogy a beírónak ne kellejen találgatnia, hogy hol is van éppen az a szövegben. Mindenkinek más a módszere, ahogy látom, általában feltűnteted az oldalszámokat, és onnantól sorban a szöveget. Ha kell, zárójelben instrukciókkal, pontosan hova, ha nem egyértelmű esetleg. De vannak, akik a szöveg elé mindig kiírják, ki mondja éppen.

Taiy:
Hol? Hol találtad a hozzászólást?

De attól szerintem még jöhet vki. A képregényeket gyorsan fordítom. Mire jó a heti 6 angol óra    

Hogy kell szövegkönyvet készíteni a beírónak?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése