HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (141/143) > >>

Panzerfaust:
sorozat:
Hát emberek, a Las Vegasit, azt én nagyon komázom, a Miamit megnézem, de ha kimarad nem tragédia, a New York-it pedig nem láttam sokat, de amit láttam az tetszett.

képregény:
Ezzel szemben a Las Vegasi nem fogott meg nagyon bár kiváncsi vagyok, csak eddig nem derült ki belőle semmi extra. A Miami az nagyon nem gyere be, de értékelem a munkát, csak maga a képregény nem tetszik. Viszont a NY-i, hát az csúcs, jó kis darkos, farkasember, nyomozgatás, ez igen. Ha a szerény véleményemet (és kívánalmaimat) veszitek figyelembe, erre helyezzétek a hangsúlyt. Persze lehet csak a sztori miatt, de eddig magasan a NY-i vezet.

talgaby:

--- Idézet ---Én most, ha szabad kis kritikával élnem, azért megjegyezném, hogy egymás után kerülnek fel a történetek, már három helyszínről van történet kezdeményünk
--- Idézet vége ---
Ez csak most lesz így elvileg, de szeretném bevezetni mindegyik sorozatot (meg Dórika a NY-ot kérte elsőnek, míg én az LV-nek láttam neki előtte), de elvileg ezek után egy szál megy majd egyszerre (max. 2). De most se kell többet fejben tartani, csak kettőt. A Miami egy egyrészes  .
Azért remélem, ez nem jut hasonló sorsra, mint az X-akták, van még bőven sorozat belőle, és szívesen is vinném a szériákat.

Az Arany-regnar díj ötlete dícséretes, támogatom.  

Micho:

--- Idézet ---Én most, ha szabad kis kritikával élnem
--- Idézet vége ---
igazad van, de ne felejtsd el, hogy a tévében is így van, és ott is fejben kell tartani ezt a 3 történetszálat  (igaz, ott folytatásosok nem nagyon vannak, de érted mire célzok)  

--- Idézet ---szerintem van egy réteg aki igen is örül, hogy sorozatát képregényben is olvashatja
--- Idézet vége ---
igen, ezért mertem csak azt írni, hogy "a TV sorozat rajongói nagy része"

--- Idézet ---(X-akták kapcsán részemről már készül egy mega-giga történeti értékelés
--- Idézet vége ---

hűűűűűűűűűha   mondanom sem kell, hogy várjuk   tulajdonképp az is emiatt áll most, mivel nem túl nagy iránta az érdeklődés  

--- Idézet ---- most nagyképű leszek -még nekem is,aki vérbeli képregény olvasónak tartja magát
--- Idézet vége ---

nem kell szerénykedned, már gondoltam rá, hogy megalapítom az arany-regnar díjat, amit a legtöbbet véleményezők között osztanánk ki minden évben

regnar:
Micho, azért nem teljesen értek veled egyet, szerintem van egy réteg aki igen is örül, hogy sorozatát képregényben is olvashatja, igaz nem túl széles réteg. (X-akták kapcsán részemről már készül egy mega-giga történeti értékelés a régebben felkerült pack-ról, de valami új mindig megjelenik, és nem jutok a végére   )
Én most, ha szabad kis kritikával élnem, azért megjegyezném, hogy egymás után kerülnek fel a történetek, már három helyszínről van történet kezdeményünk (persze ez egyben jó is, hiszen bőségesen van mit olvasni), ezt - most nagyképű leszek - még nekem is,aki vérbeli képregény olvasónak tartja magát, nehéz követni, talán jobb lenne egy történetet először végigvinni... Persze ez csak a személyes véleményem.

Micho:
Frissülés!

CSI: New York - Kegyetlen halál 1/5

--- Idézet ---A Miamit meg lehet szépen véleményezni! (Ha már a LV nem érdekel senkit...)
--- Idézet vége ---

tapasztalatom szerint a hagyományos képregényolvasók képregény alatt a kommerszet keresik és pl. egy TV sorozat adaptációja nem köti le őket. namost a TV sorozat rajongói nagy része meg általában nem olvasnak képregényt (ezt az X-Akták példáján tanultam), sőt nem is érdekli őket, hiába a kedvenc sorozatukhoz kapcsolódik.      
mindenesetre aki tud CSI magyar rajongói fórumot, az juttassa el a hírt, miszerint a HálóZsákon van ilyen is, én már egy-két helyen voltam

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése