HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (136/143) > >>

talgaby:
Tudtommal mindegyik "csak úgy", nem feldolgozások, saját történetek.

Spidáj:
Nekiugrottam a Helyszinelők New York-i részének.
Első észrevételem a rajzok.
Nekem nagyon nem jön be, mintha vmi pc-s játékban lennék és mikor 2 pálya között kapok 1 ,,videót" ahol álló képekre vágnak hangot + néha feliratot.
A száj mindig zárva, érzelem ráfagyva az arcra, ennyi.
Nemtom valahogy kevésbé jön át az egész.
A sztori elég jónak tünik, egyenlőre így 11. oldal tájékán, amugy ez 1 sorozatrészből lett adaptáció vagy csak úgy .
Mert az 1ik nővérke 1 az 1ben Denise Richards arcú.

d-mon:
hát ja,ezzel nem sok mindent lehet kezdeni.jót lett ez így.várom azokat a csavarokat. értekésért meg nincs mit,igyekszem írni őket.ez sokkal könnyebb,mint lefordítani egy képregényt szerintem,szóval ez a minimum  

talgaby:
"I know I don't have to tell you to be careful, but be careful." Én ennyit hoztam ki belőle. Talán volt egy hosszabb verzió is, de az már nem fért bele.  

A drogos pali csak bevezető volt, többet nem látod. Csavar meg lesz benne még bőven.
Kösz az értékelést.

d-mon:
na erre nem jöttem volna rá  köszke  

és akkor jöjjön a lényeg: elolvastam a titkos személyazonosság 1et.
most akkor kezdem a fordítással,beírással  jó a szöveg,különösebb bajom nincs vele,poénokat is jól visszaadtad.Pl: nem csináltam semmit,és a tüdőrákos    összvissz 2 dolog szúrta a szememet: vol --->volt.nem nagy baj. a másik:"remélem nem kell mondanom hogy óvatosan.azért csak óvatosan." ez nekem kicsit furcsa(igaz nem láttam az eredetijét),ilyet nem szoktam magyarul hallani.A rajz az ugyanolyan mint a Miaminál volt,szóval tetszik,nincs vele baj.A sztori az megint ígéretesen indul.kíváncsi vagyok,hogy a drogos palinak lesz-e még valami köze a történethez.Aztán gyilkosság,szemtanú eltűnése,videoszalagok meglesése,aztán meglesik hogy mi a rák is van azon a területen.mondjuk ez az ásásos dolog nekem unalmas volt,igaz nem húzódott olyan nagyon sokáig.aztán a laborban felpörögnek az események,aztán jól megcsavarják a végét.gratula.Összefoglalásként annyi,hogy jó volt ezt a történetet olvasni,tetszik a fordítás is,történet is rajz is,de azért lehet ez majd a végén jobb is. azért 10/8.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése