HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
Oliwer:
Mindjárt elalélok, annyira király ez a szám...már iszonyat feszült vagyok, mi lesz a vége...ááááááááárh, tudni akarom!!!!!
Ja amúgy kira szám!
Micho:
Frissülés!
•CSI: Titkos személyazonosság 4/5
talgaby:
Lesz. Jó nagy
regnar:
CSI - VEGAS - titkos személyazonosság 3
A borító tetszik, mint a soroazt eddigi darabjaiban is, itt is megfigyelhető a tükör effektus, bár érdekes elhelyezésben. a grafikával sikerült megbarátkoznom, már megszoktam az arcokat és a néhol aránytalan figurákat. Persze az egyéb dolgok, mint színek és hátterek (bár ezekkel mintha egy kissé spórolnának) továbbra is jól néznek ki.
A történet jól csavarodik, abszolut homályban tartják az embert, sőt itt-ott még rá is tesznek egy lápáttal, mondjuk a történet hosszúsága adja is a lehetőséget a dologra. Azért Grissomot elég amatőr módon akarják megfenyegetni, ha én ilyet akarnék csinálni, akkor biztosan ráküldök néhány ember, nem egyet, de Elvisnek öltözve, csak a buli miatt ( Amúgy hallottátok, hogy jövő hónaptól Vegasban már csak 9-22-ig lehet házasságot kötni az Elvis-es, UFO-s stb.. gyorsházasságkötő-termekben? Mivel nem volt éjszakánként forgalom, ezért a városvezetés limitálta a nyitvatartási időt)
A fordítás és beírás szerintem nagyon jól sikerült, de ezt már az előző számokban is megtapasztalhattuk. A mondatok gördülékenyek, és tagoltak.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki a dolog végére, remélem valami meglepetés lesz.
Micho:
Frissülés!
•CSI: NY - Kegyetlen halál 3/5
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése