HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
regnar:
CSI Vegas - Titkos személyazonosság 4.
Elöljáróban annyit, hogy ki látta tegnap a VSat3-on a Helyszínelőket? Vegas-Miami crossover volt!
A borító a már "megszokott" fotós. Érdekes volt a technika amellyel készült, kerestem, hogy hol van a "tükör" effektus, és meg is találtam. Pontosabban találtam is meg nem is. Egy effektel megduplázták a nőt a képen és mintegy szellemképet kivetítették. Ez nekem nagyon tetszett.
Képregény. A végére teljesen megbarátkozom a stílussal és a kissé elnagyolt figurákkal. Úgy látszik az idő begyógyítja a sebeket , ha élhetek ezzel a tejesen értelmetlen képzavarral ebben a helyzetben, azaz ha jó a sztori, akkor az ember hamar kompromisszumot tud kötni.
Történet. Ahogy haladunk a végkifejlet felé egyre több választ kapunk. De még így is maradt sok megválaszolatlan is. Tetszik, hogy a történet eléggé kidolgozott ahhoz, hogy ne egy-két kép alatt dőljenek el a dolgok, és a dialógusok is kellően hosszúak. A lányban biztos voltam, de ki tudja, hogy mi marad a befejező részre. Ami viszont nem tetszett, hogy a SWAT belőtte az ajtót, pedig nem is tudhatták, hogy nem kukucskál-e valaki a kulcslyukon kifele. A szokványos eljárás a "faltörő-kos" használata. Kár, hogy beletették ezt a jelenetet.
A fordítás és beírás csakúgy, mint az előzőekben tetszett, szépen összeszedett a dolog, simán mehetne papírmegjelenésre is.
Összeségében továbbra is tetszik a történet, nem bicsaklik meg sehol, folyamatosan pergő tud maradni, annak ellenére, hogy sok a szereplő, és a dialódus.
kyster:
hali,
bár még csak a lasvegasi sorozatot olvastam, de a többit is szándékomban áll szép lassan. felettébb tetszetős, s a sok szuperhős között jól esik ilyet olvasni. s a tv-sorozat is nagy kedvencem. az összes. még-még.
cóval thx érte.
beigli69:
Tegnap végre elolvastam a Kegyetlen halált. Egész jó, tetszik. Na nem töményen, de továbbra is jöhetnek a hasonló sztorik (a Vér/Díj nem igazán jött be , a Titkos személyazonosságba még bele sem kezdtem, erről maj d később)
Oliwer:
Nah...egyenlőre csak a LAsVegas-t olvastam el...hát király! Én sem láttam, csak pár részt a sorozatból, nekem a probléma ott kezdődik, hogy nem nézek tv-t de a képregény sorozatra én is rá tudta mszokni
talgaby:
thurye: Nem kell aggódni, van még tervbe véve folytatás. Csak ezentúl egyszere csak egy sorozat fog menni, nehogy elfogyasszuk a teljes termést, mielőtt a kiadó kiadhatná.
Zodiak: Ez sajnálatos. De nincs harag. Tényleg. Hiszen én egy békés természetű ember vagyok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése