HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (126/143) > >>

regnar:
CSI Vegas - Titkos személyazonosság 4.

Elöljáróban annyit, hogy ki látta tegnap a VSat3-on a Helyszínelőket? Vegas-Miami crossover volt!

A borító a már "megszokott" fotós. Érdekes volt a technika amellyel készült, kerestem, hogy hol van a "tükör" effektus, és meg is találtam. Pontosabban találtam is meg nem is. Egy effektel megduplázták a nőt a képen és mintegy szellemképet kivetítették. Ez nekem nagyon tetszett.

Képregény. A végére teljesen megbarátkozom a stílussal és a kissé elnagyolt figurákkal. Úgy látszik az idő begyógyítja a sebeket   , ha élhetek ezzel a tejesen értelmetlen képzavarral ebben a helyzetben, azaz ha jó a sztori, akkor az ember hamar kompromisszumot tud kötni.

Történet. Ahogy haladunk a végkifejlet felé egyre több választ kapunk. De még így is maradt sok megválaszolatlan is. Tetszik, hogy a történet eléggé kidolgozott ahhoz, hogy ne egy-két kép alatt dőljenek el a dolgok, és a dialógusok is  kellően hosszúak. A lányban biztos voltam, de ki tudja, hogy mi marad a befejező részre. Ami viszont nem tetszett, hogy a SWAT belőtte az ajtót, pedig nem is tudhatták, hogy nem kukucskál-e valaki a kulcslyukon kifele. A szokványos eljárás a "faltörő-kos" használata. Kár, hogy beletették ezt a jelenetet.

A fordítás és beírás csakúgy, mint az előzőekben tetszett, szépen összeszedett a dolog, simán mehetne papírmegjelenésre is.

Összeségében továbbra is tetszik a történet, nem bicsaklik meg sehol, folyamatosan pergő tud maradni, annak ellenére, hogy sok a szereplő, és a dialódus.

kyster:
hali,

bár még csak a lasvegasi sorozatot olvastam, de a többit is szándékomban áll szép lassan. felettébb tetszetős, s a sok szuperhős között jól esik ilyet olvasni. s a tv-sorozat is nagy kedvencem. az összes.  még-még.
cóval thx érte.

beigli69:
Tegnap végre elolvastam a Kegyetlen halált.   Egész jó, tetszik. Na nem töményen, de továbbra is jöhetnek a hasonló sztorik   (a Vér/Díj nem igazán jött be  , a Titkos személyazonosságba még bele sem kezdtem,   erről maj d később)

Oliwer:
Nah...egyenlőre csak a LAsVegas-t olvastam el...hát király! Én sem láttam, csak pár részt a sorozatból, nekem a probléma ott kezdődik, hogy nem nézek tv-t   de a képregény sorozatra én is rá tudta mszokni

talgaby:
thurye: Nem kell aggódni, van még tervbe véve folytatás. Csak ezentúl egyszere csak egy sorozat fog menni, nehogy elfogyasszuk a teljes termést, mielőtt a kiadó kiadhatná.

Zodiak: Ez sajnálatos. De nincs harag.  Tényleg.  Hiszen én egy békés természetű ember vagyok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése