HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (121/143) > >>

Gabe:
Frissülés!

CSI: Helyszínelők - Dominók 2/5

Micho:

--- Idézet ---akiknek felrakták a dolgait a file-megosztókra.
--- Idézet vége ---
a DC++ az még hagyján... aziránt én elnéző vagyok ha ott osztják, hisz az más közeg. de a Torrent-et akárhogy is nézem, az webes felület, és ezért nem szép dolog. hisz mi is webes felületről "szolgáltatunk", és az az érdekünk, hogy tőlünk töltsék és a fórumra kapjunk visszajelzést... ha más webes felületről ugyanúgy elérik, akkor nem látunk az egészből semmit.

talgaby:
lyrán: Tényleg kösz, hogy szóltál. Most már sejtem, hogy érezhetik maguk a többiek, akiknek felrakták a dolgait a file-megosztókra. Remélem, többet tényleg nem csinál ilyet.

Micho:

--- Idézet ---Aztán tudni akartam mennyire ráz meg benneteket egy ilyen kis plagizálás. :-/
--- Idézet vége ---

alapjáraton ez elég szemét dolog    szerintem neki se tetszene, ha valamivel szöszöl és lelopják tőle...  
a "köszönjük meg"-et természetesen őrá értettem
neked persze hálásak vagyunk, hogy szóltál és kiálltál mellettünk  

lyrán:

--- Idézet ---azt hittem a torrenteken alapelv, hogy free dolgokat és ami jelen pillanatban is megtalálható a neten, azt nem etikus felrakni.
--- Idézet vége ---
Nem kell köszöngetni. Természetes volt  

Azért kérdeztelek titeket, hogy írjak-e mert a reklámozott url-ért is warn jár. Aztán tudni akartam mennyire ráz meg benneteket egy ilyen kis plagizálás. :-/

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése