HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (116/143) > >>

talgaby:

--- Idézet ---MEg még arra is, hogy a 16. oldalon a „rakás balfék” az nyersfordítás vagy finomítva lett?
--- Idézet vége ---
Iszonyatosan irodalmi stílusban van írva a képregény... eredetileg úgy gondoltam, hogy "reálisabb" szövegeket rakok a karakterek szájába, csak cenzúrázva, aztán maradtam egy csak kicsit durvított változatnál. De kérdésedre válaszolva, valami hasonló szerepelt ott is.
(Színátmenetes kockát nem nehéz, csak fel kell venni előtte két színt pipettával, majd a kockán nyomni kell egy Keverési beállítások...-at, ott meg a Színátmenet/átfedés.)

hegyitomi:
Én is elolvastam. Igaz nehezen szántam rá magam mivel a sorozatot sem néztem soha a tévében. A színek, amolyan "képregényesen" teltek már-már ragyognak. Arra külön kiváncsi lennék, hogy hogy lehet színátmenetes kockába beleírni.  MEg még arra is, hogy a 16. oldalon a „rakás balfék” az nyersfordítás vagy finomítva lett?.  

Mindenesetre köszönet az alkotóknak (csak talgaby nevét találtam meg a boritón) a munkájukért.  

Galamb:
Na az még jobb!

talgaby:
Szívesen.  Egyébként pont ellentétes lesz a recept, mint amit az előb felvázoltál. A gyanúsítottak hiánya lesza gond.

Galamb:
Elég érdekesnek igérkezik ez a Keményzene című történet, remélem a következő részekben lesz egy rakás gyanúsított, aztán meg lehet filózni, hogy ki a tettes!   Köszi talgaby!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése